Zabava, smešne slike, video i ostalo... 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
2n9vo2d.jpg

Fotografije talasa ...... fantasticno - ovo još nije vidjeno !!!

Fotograf je s ostrva Oahu, a poznat je širom sveta.
Zove se Clark Little i posvetio je ceo život fotografisanju talasa.
Inače je surfer i često ga talasi "poklope" prilikom fotografisanja.

:ppozdrav:
Free Image Hosting by ImageBam.com

Na prijemnom ispitu na sarajevskoj Likovnoj Akademiji pred kandidate su stavljene tri slike:

a) IZGOREN KRUH b) UTOPLJEN COVJEK i c) TRUDNA ZENA

Zadatak je bio pronaci 2 rijeci karakteristicne za sve tri slike. Ispit je polozila jedna jedina osoba, djevojka sa povecim trbuhom. Napisala je: KASNO IZVADJEN !

A evo i par interesantnih slikica:

2dl7j1w.jpg

2e0nvwp.jpg

2ahyz9w.jpg

do0ux1.jpg

E ova je najbolja!

95nfwl.jpg

Post je spojen: [time]1274730051[/time]
Vozi čovek potpuno novog BMW-a po gradu i stane na semaforu. Odjednom DUM! Tip izađe i vidi da mu se odpozadi u BMW zabio neki stari Fića i razbio mu pola zadnjeg dela. Tip poludi, a iz Fiće izađe Mujo i kaže: "Sorry stari, ali molim te nemoj praviti probleme i zvati policiju, pogledaj kakav auto voziš ti, a kakav ja, sirotinja." Tip se sažali... pa kaže ''ajde, u redu Mujo'' i on sedne u auto i krene dalje. Samo do prvog semafora. Čim je stao čuje DUM! Izađe iz auta i vidi da se ponovo Mujin Fića zabio u njega. Totalno poludi, ali Mujo izađe i kaže: "Daj stari, molim te ne pravi frku. Imam petero djece, nezaposlenu ženu i deset kredita, samo mi još fale problemi sa policijom". Tip se opet malo smiri i krene do sledećeg semafora. Stoji, gleda u retrovizor i ne može da veruje. Opet mu se približava isti Fića i DUM! Zabije se u njega. Tip sav očajan izlazi iz auta, a iz Fiće mu maše Mujo i viče: "Dobro je! Vozi dalje, ja sam!"

Venčanje pred robotom-matičarem

U Tokiju je održano prvo venčanje na kojem je matičar bio robot zvani Aj-Feri kompanije "Kokoro". REUTERS/Yuriko Nakao

trce zec i tvor kroz sumu,mrkli mrak,i sudare se glavom u glavu,stali,otresli glavama i pita tvor zeca ko si ti.....ja sam onaj sto ima velike usi i brzo trcim kaze zec,a tvor ce.....zeko to si ti....da ja sam....a pita zeka tvora ko si ti........ja sam onaj crni sto ima prugu po ledjima i jako smrdim.......a zeka ce.....cigo to si ti........... :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh