Zabava, smešne slike, video i ostalo... 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Peto da i ti neces ovako??
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jsjaY1I-IGE[/youtube]

Jbt.kakav Marfijev zakon, baksuz 100% :haha: :haha: :haha:

Krstarenje

Za vreme kružne plovidbe, jedna mlada i zgodna putnica je svakodnevno vodila dnevnik. Evo šta je u dnevniku pisalo:
Ponedeljak: Brod jutros napustio luku. Predstavili su mi kapetana. Šarmantan čovek.
Utorak: Imala sam sreću da budem pozvana na večeru za kapetanski sto. Sedela sam desno od njega. On je bio vrlo galantan.
Sreda: Pozvao me je na ručak u njegovu kabinu. Predlaže, zahteva . . .
Četvrtak: Navaljuje sve više.
Petak: Preti da će potopiti brod ako ne popustim.
Subota: Danas sam spasila pet stotina osoba.

Epitaf na grobu jednog pirocanca:
"Kad sam umro, moji zbog toga i dan-danas pate, jer sam pre smrti podigo kredit, a oni otplacuju rate..."

Pitala nastavnica istorije Pericu:
Sta je bilo posle dusanove smrti?
Sahrana, sta bi moglo da bude...

Za vreme skolskog casa, Perica se zagledao u uciteljicu i ne skida pogled sa nje. Nakon nekog vremena, uciteljica mu pridje i upita ga zasto je tako gleda. Perica kaze:
- uciteljice, ja vas volim!
- Ali Perice, ja ne volim malu decu.
- Pazicemo, uciteljice, pazicemo!

Vozio kamiondzija putem i nai|e na kaludjericu-autostoperku. Poveze je i, naravno, kada su se priblizili cilju kaze da on mora da naplati voznju. Na to ce kaludjerica:
- Ne dolazi u obzir, ja sam se zaklela da se necu **greška i gotovo.
- A jesi li se, pita kamiondzija, zaklela da se neces **greška u **greška?
- Nisam, odgovori kaludjerica posle kraceg razmisljanja.
- Eto vidis, kaze kamiondzija, odvede je u sumu i zavrsi posao.
Zakopcavajuci pantalone, kamiondzija se vraca prema kolima i zadovoljno mrmlja "Al smo mi soferi vesti". A kaludjerica ce na to: "A tek mi pederi!"

Za dobro jutro! Šta radi "matorac" kako bi dokazao da je "sportski tip"?!?!?
Možda ste već videli, ali što više gledaš sve je smešnije!

[youtube]http://www.youtube.com/watch#!v=rjGihJI4Zjg&feature=related[/youtube]

:ppozdrav:

Uvek mozes i da pogresis.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_ZJ0dmpMrMw&feature=related[/youtube]

peto ti se bas nesto navukao na ove "marfijeve zakone" :haha: :haha: izvini pogresna osoba mislio sam da si ti postavio onaj post sa antidepresivom

Evo pogledajte fotke koje su napravaljene sa Space Shuttle
Endeavour (Endover) u njegovoj poslednjoj misiji u svemiru!

:ppozdrav:

Preti Šiptar Lali: • Ako nam ne date republjiku, povljačimo sve stručnjake iz Vojvodine! A Lala će: • Ta, ja i ko dete nisam mnogo voleo sladoleda!

Prolazi Rom pored narkomana, i onako jadan pruza ruku i kaze "Nisam jeo tri dana". A narkoman: Moras brate nesto, makar na silu.

Rovi jedan vampir po smeću a drugi naiđe i pita ga - "Šta to radiš:haha:" A on će: - "Ma tražim uložak da napravim čaj!"

Zene su cudo! Stavljaju pirsing u usi, nos, bradavice, pupak, na klitoris.Nekad se poradzaju cak i carskim rezom, stavljaju silikone u sve djelove tjela, depliraju dlake na nogama, ispod pazuha, stidne dlake skidaju vrelim vojskom, tetoviraju se, rade lifting, liposukciju, smanjuju zeludac... A kada ih muskarci zamole za analni sex tvrde da ih boli. Pa koje ovde lud?

Sedi Mujo na WC šolji, sere i napreže se: • UUUUU, MMMMMM, UFFFFF! Kad odjednom nestane struje i Mujo počne da se dere: • AAAAA! Upomoć! AAAAAA!! Fata se uplaši pa dođe u WC sa svećom i pita: • Mujo, srećo, šta ti je, što se dereš? Na to će Mujo: • Uff dobro je, a ja mislio ispale mi oči.

Мали славуј закасни са јесењом селидбом. Ухвати га зима. Промрзао слети на једну ливаду сакрије се у траву и ту сачека јутро. Ујутро га пробуди топлом балегом крава која је ту пасла. Од топлоте он се опорави и почне да пева. Опази га мачка скочи и поједе га. Наравоученије: није ти увек непријатељ онај који сере по теби!
Није ти увек добронамеран онај који те нађе у невољи а ни онај који те чује да певаш! Ако видиш да ти је негде лепо и топло ћути! Не значи да је увек време за песму. :veseljak::

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh