Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to je kao sto je zaharije pujdo ljude na puzeve,brusnice,nojeve....pa kada su ljudi ulozili sve svoje novce,on zacutao.cvećka je napisao(la):ekipu su činili profesor polj. ,magistar mašinstva i advokat.prodali svoje reznice,ja sve uradila šta je trebalo uz konsultacije sa njima .povadila ren a njih nema.profesor kaže da je raskinuo saradnju sa ekipom,advokat te je u kvaru,te dobio grip uglavnom da nije bilo nakupca iz pančeva ja nagrabusih.ovako vratila sam uloženo ,od zarade ništa a ostala gorčina jer sam taj posao zavolela a i uspela sam da nadmašim rekord iz literature
cvećka je napisao(la):ekipu su činili profesor polj. ,magistar mašinstva i advokat.prodali svoje reznice,ja sve uradila šta je trebalo uz konsultacije sa njima .povadila ren a njih nema.profesor kaže da je raskinuo saradnju sa ekipom,advokat te je u kvaru,te dobio grip uglavnom da nije bilo nakupca iz pančeva ja nagrabusih.ovako vratila sam uloženo ,od zarade ništa a ostala gorčina jer sam taj posao zavolela a i uspela sam da nadmašim rekord iz literature