stevanovic019
Član
Dobro je klincima danas.
Ja kada sam kao dete hteo BT 50, kupili mi Automatik, haha.
Fino izgleda.
Ja kada sam kao dete hteo BT 50, kupili mi Automatik, haha.
Fino izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja vozim R 1200 Rt.Pošto nije bilo odgovora za F 800 GT 'ajde da malo promenim pitanje: Ima li ko da vozi ili da je vozio BMW R 1200 RT, može i R 1250 RT?
Odličan motor, bićete zadovoljni. Motor je licenca Honde i tu nema greške. Ja isto kupio klincu, doduše naš je 125-tica. Mi smo našeg još našminkali, stavili centralni kofer, fejk Akrape auspuhe, tank pad nalepnice, druge lepše ručke, nalepnice na felnama, podigo prednji blatobran za jednu rupu jer je hteo da guši po blatu, proširenje ćopave od Bmw-a i za jedan zub veći prednji lančanik. Jedina mana što se svima desilo je da je procurela cevčica za dovod goriva od rezervoara do karburatora pa bi ti savetovao da to odmah promenis.
Gledam da kupim neki 1200 RT (125 KS sa vodenim hlađenjem) od 2015 na ovamo ili čak i 1250 ako se bude sklopilo sve po planu. Koje je godište tvoj?Ja vozim R 1200 Rt.
Tačno sve što si naveo povlači kao lud, abs u sprezi sa kompijuterom radi fenomenalno, paralever i telelever vešanje pruža fenomenalnu udobnost u vožnji a prilikom kočenja on nikad ne ubada prednji kraj već ceo motor tone ka asfaltu a pošto je boxer motor ima i izraženo motorno kočenje, ima automobilski sportski tip menjača sa zaključavanjem brzina a njegovu muziku možeš slobodno da slušaš direktno sa zvučnika i na autoputu sa 160 na sat.Moj glavni motiv za nabavku RT-a je obrtni moment i mogućnost da po malo čovek bude lenj pri menjanju brzina, drugi razlog zaštita od vetra i na kraju mala buka … kažu da možeš da pričaš sa suvozačem direktno na 80-100 km/h.