Za motoriste, Koji motocikl vozite?

sinisa1979

Ovo je za dva lajka. Tražio sam i prije ali najbliže što sam našao je od nekog japanca. Kompresione odgovaraju ali uljna šira. Ovo je zadovoljavajuće dobro. Treba mi uljna sa oprugom, bar je tako kod mene. Izmjeriću kompresiju pa odlučiti dali da zamjenim samo uljnu ili da proširim klip pa ubacim i kompresione. Možda uzmem i dva seta pa ubacim i kompresione od 1 mm.
U svakom slučaju, uz pomoć ljudi sa foruma, rješenje se nazire.

Slučajno sam bacio pogled u ovu temu (nisam je pratio ranije) i vidim da ti treba pomoć. Ajd reko da vidim dal mogu pomoći. Budeš li trebao veći klip, mogu i to da pogledam od čega paše.

Зонтес је "Кинез", али од оних који су искорачили корак или два напред од којекакве кинеске практично безимене конфекције. ОК је и стиче добру репутацију.... Иако ми се не допадају њихови модели јер су као и савремена ауто индустрија - већином у тренду и безукусна.

Мислим да код нас од "Индијаца" има само "Ројал Енфилд".

Допуна: сад сам погледао - има и индијских "Јава".

Poslednja izmena:
Od 2008 posedujem kineza pulse adrenalin...enduro kros.do sada menjana 2 akumulatora,lanac i redovno filter i ulje.sem toga nista pipano nije.najvise ga za polje koristim.tako da kinesko ne mora nuzno biti lose.

Taj Сања се занима ремонтима, рестаурацијама и рестмодовима совјетских "боксера", али су му допали у руке и кинески "приколичари". Имаш на његовом каналу пар клипова од.... да л' прошле или ове тиме иза нас, када је претерао "Кинеза" више стотина километара по опасном минусу.

Пар видеа тек погледао на каналу, гледам оне канале што путују по русији и европи. Долазе овамо и код нас са ладама шифоњеркама и нивама. Свако путовање 10+ хиљада километара, да не пређе границу.
Један чак потегао из аустралије за немачку преко русије са старом тојотом.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Триумф у свом свету, хонда има 5-6 цилиндара, бмв и американци остали на 2 са 2000+ кубика. Иначе недостижна категорија голдвинга.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh