Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hehehe...kad sam ga uzeo,aj odma u polje-nagazio baja 90 kroz njive,kad najednom ispred mene jarak od ispusta vode...povelik-ja reko gotovo,ali taj jarak je presao da nije ni osetio tocak.tada sam znao da sam uzeo pravu stvar! a ima snage,a motor ne potrosi ni trinku ulja-od menjanja do menjanja.svaka im cast za agregat.Bubu je napisao(la):Taj Sprint Pulser i Qingqi 125 su u osnovi isti motor i imaju neunistive agregate-dokazano (nemojte bas bukvalno da me shvatite ). Jeste da su im prednje vile i zadnji tocak malo osetljivi i potrebno je voditi racuna, masina na svakom radi kao sat posle svih tortura koje su preziveli..
srdjan7 je napisao(la):Sprint Adrenalin 125 i Raptor
oni su razlog malcice boljeg misljenja o kineskoj robi,mada napominjem da je Adrenalin dosao sa propratnim papirima iz UK,tako da nije ni cudo sto je kvalitet na malo zavidnijem nivou...
kolega ima ovakav benelli, 1971-72, godište, našao na otpadu i sredio.ljusha je napisao(la):Aprilia 1971 godište
Obišla 1000000 jutara
srdjan7 je napisao(la):Zokidrum-na pocetku imao problem sa paljenjem,verovatno dok su nasele karike(valjda)servis rekao tako,i stvarno bilo tako,popravilo se samo od sebe...i pustao malo antifriz na jednom kolenu-koleno zamenjeno.
zokidrum je napisao(la):Pa cini mi se da je malo tezi na motanju pri manjim brzinama,jer dosta je tezak,inace stabilan je,ne uvija se...srdjan7 je napisao(la):Zokidrum-na pocetku imao problem sa paljenjem,verovatno dok su nasele karike(valjda)servis rekao tako,i stvarno bilo tako,popravilo se samo od sebe...i pustao malo antifriz na jednom kolenu-koleno zamenjeno.
Ok, a kakav je u voznji?