savoris
Član
nažalost nemožem ići šurak mi se ženi u subotu
možda skoknem malo sutra na
sa drugarima
svi su pozvani
![Prijateljski pozdrav :ppozdrav: :ppozdrav:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/ppozdrav.gif)
možda skoknem malo sutra na
![Prijateljski pozdrav :ppozdrav: :ppozdrav:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/ppozdrav.gif)
svi su pozvani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da tako jezoran_vs je napisao(la):jel to intruder od 125 ccm ? na to me podseca !![]()
drz se ti cruzera,a za gs-r masina se samo otpozdravi na putu.cruser je za uzivanje u voznji i da te vide i da sve vidiskombajner je napisao(la):da tako jezoran_vs je napisao(la):jel to intruder od 125 ccm ? na to me podseca !![]()
za sada time mogu da upravljam u saobracaju pa to i vozim kad budem napunio 18god docice jaca masina trebalo bi biti neki GSXR
![]()