Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
danas sam cuo nesto nevjerovatno. juce je u pelagicevu(republika srpska) u firmi doo rakic bio covjek iz nekog mjesta nadomak vinkovaca trazio neke dijelove i vidio da prodaju yto 554. gazda firme kaze, ako ne ne laze da je ovaj pricao da ima yto 804 i da je sa njim odradio 8000 rs za 3 GODINE I DA NIJE IMAO NIKAKVIH PROBLEMA osim nekih sitnica u garantnom roku. bog te mazo! ko i dal laze!
Aj nek mi neko objasni kako se dižu i spustaju poluge na kinezu za sta je koja rucica kako funkcionise sa onim okidacima-dugmadima ....
- - - - - - - - - -
Moye i na pp da ne smaramo ostale
- - - - - - - - - -
Juče sam probao mašinu, išao sam da zatanjiravam rovove što su mi naftaši napravili i iznenadio se snagom ovog traktora u odnosu na Torpeda 9006, ne mogu da verujem da je 10 konja slabiji a toliko jači
Danas svratim do Agrovojvodine da kupim sajlu od ručnog gasa kad u krugu dva matorca od 120ks sa ekonomije Sava Kovačević Vrbas čekaju kupca. Majstor nije znao da mi kaže koliko ih cene al mi je rekao da imaju po 15000 radnih sati i da motori pipani nisu a za ostalo ne zna
Trebalo je da ih slikam, za divno cudo imaju sva stakla na kabini ,a maska im je izlupana kao da su sa ratista dosli, za tu satnicu i rad prilicno pristojno i izgledaju. Kaze majstor dusa im je vadjena a jos dobro rade
Ima jedna s desne strane blizu ulaska u selo, ali to nije clan foruma koliko sam upucen. Mislim da sam ja jedini aktivan iz mog sela, a da li ko prati forum nebih znao. Ta kockica bi trebalo da nije na prodaju.