YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Sova- Koliko radnih sati ima taj YTO sa slika??? A u istom je stanju kao YTO 454 sto sam video u prodajnom centru,sav je bvec zardjao a nov novcat jos ceka kupca... Unitra je ocajan... O kom YTO je rec na slikama???

Nema rh, nov je. Mislim da je onaj od 120ks, 1204 ili tako nesto jbmg, nisam siguran. Inace fotografisao sam ga ovdje u Bijeljini kod lok. dilera, mislim prije jedne godine, i jos uvijek stoji tamo ne mogu da ga udaju nikako. A tek oni mali modeli, u krugu firme iza hangara sa radionicom ima ih nekoliko napola raskarabudzeni, ne znam sta je u pitanju.Sumnjam da su rasklapali ne prodate traktore, prije ce biti sjebana roba u garantnom roku, ali stoje jako dugo i sad su vise za "na kilo" nego za neku opravku.
ps. Da, sto se tice rez.dijelova ovdje kod nas, zvao sam nekog tipa koga poznajem kada je neko sa foruma trazio staklo kabine,koji radi u toj firmi, i po njegovoj prici oni slijepci nemaju skoro nista za te traktore.Znaci za bilo sta od dijelova za NS, pretpostavljam.

pa valjda ne radi lepota nego kvalitet traktora....a bas suprotno rus bas lici na traktor a ne na igracku...i ima dosta duzu tradiciju od kineza...nemoj da me shvatite lose,ok je meni yto ima ga komsija,samo ipak se tradicija zna koji je traktor duze na trzistu i pouzdaniji i cena delova.itd..
Debelo grešite -YTO fabrika je najstarija kineska fabrika koja proizvodi bukvalno sve od bagera guseničara do traktora-možda je čak i starija fabrika od Mtz sad sam trenutno zaboravio podatak kada je otvorena ali je uglavnom 1.državna fabrika što se traktora tiče.
Znam YTO traktore koji su napravili na hiljade radnih časova u teškim poslovima oranja i spremanja kako po zadrugama tako i privatno.
Međutim nijedna serija im nije ista:imaju gde se ugrađuju motori od fiata,perkinsa,dajca,caterpilara itd.....kao i limarija
A proizvode i skoro kompletnu priključnu mehanizaciju-znam jer sam trebao biti zastupnik za YTO na ovim prostorima:ppozdrav:

Poslednja izmena:
juče se malo voziko i u Banja Luci nađem yto 454 kabina.kompresor.4 izlaza hidraulike,radio,piše i nosači predednjeg kašike ali ja nisam vidio.4 cilindra svašta nešta 45k.s a cijena najzanimljivija okruglo 19 500 maraka ili 10 000 eureka.po meni 16 puta bolji od imt 539 a jeftiniji za 1000e da zaboravio sam yto je nov taze prodaje se u prodavnici

u ponedeljak kad bude rastavljen slikacu kvar da vidimo sta ima unutra mozda to bude najbolja preporuka za ili protiv inace ima kod nas jos yto traktora koji dobro sluze inace traktor nije moj od dobrog drugara kojeg sam ja posavetovao da ga kupi pa sad moram da pomognem kad izda.jbg.

HAHAHAHA, izgleda da su sefovi malo pretresli temu, fali 5 stranica, hahaahahahah

- - - - - - - - - -

nov yto 454 dw ili zetor 3320 96' koji kosta 8500e 1500 rs, kabina...

Zetor ima bolju kabinu u svakom slučaju. 3320 je mnogo dobar traktor, kod mene ih puno selo. Ako radiš sa voćem onda ti Zetorova kabina može praviti probleme, 3320 je ko' kuća sa 16.9 gumama nazad i kabinom za 5 odraslih ljudi.

3 klipa, 51KS. YTO ipak ima prednju vuču ali Zetor ima ogromne gume i jako je težak nazad (ali je mnogo lagan naprijed!). Tu je naravno i pitanje održavanja.

slike novog x1304

attachment.php
attachment.php
attachment.php
Pozdrav valja cu uspeti da postavim neke slike svog novog 1304...

Za sada Setvospremac 4.9m vogel&noot, trobrazdi plug gassner prevrtak, Mislim da ima posebno rezervoar za hidrauliku, i ima poseban hladnjak...

Nazad
Vrh