YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Ovo je baš previše 17400 za kineza od 55ks. Ok to je opet jeftinije od novih zapadnih ali je baš preterano. Sada definitivnoi mislim da je bolje uvesti polovan traktor sa zapada, i da je IMT 577dv od 8000-9000 prejeftin, jer sve da se remontuje opet je daleko jeftinije a za te pare se nalaze obično solidni(dobri) traktori.
@vajta
ujak ga ima 2,5 godine i napravio je sa njim oko 800-900 sati on ga je tada platio 10500, mislim da je sad oko 12000. Ok je to traktor, lep zgodan, okretan, radi sve sa njim od oranja i do siliranja i branja. Za sada nije imao nekih problema osim u garantnom roku pisao sam, ali to je otklonjeno. Pored njega ima još imt542 tako da sa njima radi sve.

poz svima
evo jedna korisna informacija o yto 904 hidraulicna pumpa ,kvacilo,ukljucivanje prednje vuce,kocnice [deo za kocenje prikolice]sediste , kontrolna tabla,i sad menjac nesto lupa sutra ide na remont .sve u prve 3 god i 2000 rc .
dali neko jos ima neke zamerke na sta da se obrati paznja hvala:sta:

poz svima
evo jedna korisna informacija o yto 904 hidraulicna pumpa ,kvacilo,ukljucivanje prednje vuce,kocnice [deo za kocenje prikolice]sediste , kontrolna tabla,i sad menjac nesto lupa sutra ide na remont .sve u prve 3 god i 2000 rc .

Kvačilo im je bila mana zato sad stavljaju Lukovo, pumpe hidraulične stari tip baš nisu izdržljive, i ventili hidraulike crkavaju, zbog toga sad prave posebno ulje za hidraulik i posebno za menjač. elektronika im je isto slaba tačka, ali trude se Kinezi uvek usavršavaju mane i nedostatke, za razliku od IMT-a koji dan danas nisu odklonili mane i nedostatke

• Like
Reagovanja: YTO
poz svima

Sto bre toliko kvarova??? Kako izgleda traktor? Sta sve radis sa njim? :sta:

Kvačilo im je bila mana zato sad stavljaju Lukovo, pumpe hidraulične stari tip baš nisu izdržljive, i ventili hidraulike crkavaju, zbog toga sad preve posebno ulje za hidraulik i posebno za menjač. elektronika im je isto slaba tačka, ali trude se Kinezi uvek usavršavaju mane i nedostatke, za razliku od IMT-a koji dan danas nisu odklonili mane i nedostatke
i hladnjaci se raspadaju na x904 ali valjda ce i za to naci resenje ..

Kvačilo im je bila mana zato sad stavljaju Lukovo, pumpe hidraulične stari tip baš nisu izdržljive, i ventili hidraulike crkavaju, zbog toga sad preve posebno ulje za hidraulik i posebno za menjač. elektronika im je isto slaba tačka, ali trude se Kinezi uvek usavršavaju mane i nedostatke, za razliku od IMT-a koji dan danas nisu odklonili mane i nedostatke

Pa sta onda ostade usavrseno???? :sta: I spade da fali pocetak-kraj i samo polovina sredine...

- - - - - - - - - -

Ako je tako kao sto pisete zar nije mnogo 27.000 evra koliko kosta Yto 904 kod mene u blizini da se kupi??? :sta:

Pa sta onda ostade usavrseno???? :sta: I spade da fali pocetak-kraj i samo polovina sredine...

- - - - - - - - - -

Ako je tako kao sto pisete zar nije mnogo 27.000 evra koliko kosta Yto 904 kod mene u blizini da se kupi??? :sta:
Ne mogu da Vam odgovorim, ili probajte da skinete PVP sa 904, i Mtz X95 (90ks) i odnesite kod bošiste pa da vidite koliko če koja pumpa da baci goriva u epruvete, pa iztačunajte razliku i podelite sa cenom traktora

A da zaboravio sam uvek postoji izgovor... Ali za mene sasvim nebitan meni nafta sluzi da je trosim.. :ppozdrav: A da skidam pumpu nemam zasto.. :cool:

Mogu da kazem imam u dvoristu i veceh potrosaca pa se ne bojim.. Tako da podatak kod mene apsolutno pada u vodu.. :ppozdrav:

planiram da kupim novi yto traktor od 55ks., mada nzm ima li polovnih, nisam imao prilike da vidim igde u oglasima..? Koliko su kvalitetni i gde naci delove u slucaju da se sto pokvari., uz to bih voleo znati daje li drzava kakvu subvenciju za kupovinu istog ? ... Unapred hvala :)

Ja imam 504 isti po svemu kao 554 samo manje zadnje gume kod mog ,motor isti i nemam nikakvih zamjerki,radim snjim sve,a navodili su me i na te zetore ,al meni nesjedaju nikako za oko,ali svako ima svoje i nisam se pokajao sto sam ga uzeo.:ppozdrav:

pa kolika je odprilike cena yto 554 standard traktora, znaci bez neke dodatne opreme.. i daje li drzava subvenciju za isti ili samo za traktore domace proizvodnje ?

Visoka cena dolazi od dilera i to je najveci razlog zasto su toliko poskupeli.[/QUOTE]

meni su bili serviseri pre neki dan na drugi servis na 250 sati i pitao sam ih zasto su toliko poskupeli,oni kazu zbog dolara oni ga kupe u dolarima pa prebacuju u evre i tu gube dosta i poskupeo je prevoz a razlog zasto ne doteruju traktore vece od 130 konja je opet zbog prevoza jer za vece traktore trebaju veci kontenjeri a oni su skuplji

fotografija-1269.jpg

fotografija-1270.jpg

fotografija-1271.jpg

fotografija-1272.jpg

fotografija-1273.jpg

fotografija-1274.jpg

fotografija-1275.jpg

fotografija-1276.jpg

Nazad
Vrh