matkoviczoran1
Član
Nasi distributeri uzimaju 30-40% od vrednosti traktora.Kada su iz servisa bili kod mene rekli su mi da moraju unapred uplatiti traktore i to ne komad po komad nego 30- 40 traktora zavisi od narudžbe,i onda se dobija dobar rabat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a firma sa kojoj sa kontaktirao u hvatskoj se zove http://panex-agm.com/ tu su im na sajtu cene sa pdv-m pa ko bude zeleo sve i da plati prevoz do srbije ima da mu ostane najmanje 2500 evra
malo li je pozdrav svim kolegama i ljubiteljima yto.U pravu si ista je situacija ustvari približna,dileri uzimaju 100% od cene za koju tamo plate.posebno ako ide na kredit,lizingO ceni traktora u Kini. Za skutere znam da su oko 100 dolara komad, ovde se prodaju po ~500-600evra. Verujem da je isto i sa traktorima.
bas tako covjek je mlad, nisam siguran ali mislim da je 67.68. godiste, i bas tako od srece je podlegao, a bilo je dosta vruce i sparno...a da se nije desio taj nesretan slucaj trebalo je da se nadvlace foton 125 ks i masey 135 ks, e to bi bilo za pogledati...djendrag
A sta se desilo vozacu? Izgleda na snimku relativno mlad, (mozda od sreće)

. kontaktirao sam sa gore navedenu firmom iz hrvatske pre nekih 8 meseci i razlika u trakoru 90 ks od nasih iz novog sada bila je (malo falilo do 4000 evra) udaljena firma do nas par stotina kilometara i svi pricaju (srpsko-hrvatski) .i naravno da svi mi imamo nasu logiku a realno ko bi poslao pare nokoj firmi iz kine samo uz dogovor preko telefona, uplata preko neta ili vec kakao
pogledajte cene na Mora postojati način da se uveze direktno od njih.Kad moj zet može da uvozi mašine za glačanje leda iz Kanade što ne bi moglo i traktor iz Kine.Razlika u veličini nije velika.On nađe na internetu i za tri meseca je kod njega u Beogradu.
Ja mislim da moras da budes registovan poljoprivredik u hrvatskoj da bi mogao da dobijes te subvencije,ispravite me ako gresim>?ljudi bez da nekog uvredim ali ko je jos dosad uvezao traktor iz kine i ko ce to realno da uradi prevoz iz kine do nas itd. kontaktirao sam sa gore navedenu firmom iz hrvatske pre nekih 8 meseci i razlika u trakoru 90 ks od nasih iz novog sada bila je (malo falilo do 4000 evra) udaljena firma do nas par stotina kilometara i svi pricaju (srpsko-hrvatski) .i naravno da svi mi imamo nasu logiku a realno ko bi poslao pare nokoj firmi iz kine samo uz dogovor preko telefona, uplata preko neta ili vec kakao
pogledajte cene na
http://panex-agm.com/
cene su izrazene sa pdv a mozete i kontaktirati i preko mejla

A gde sam ja to spominjao da je cena sa ili bez pdv-a?cene su sa pdv procitaj malo bolje na njihovom sajtu a svi naravno imamo svoju racunicu i ako sto rekoh samo dajem informaciju svi smo mi dovoljno matori i pametni da iskalkulisemo gde nam se vise isplati i sta nam je bolje opet ponavljam kao papagaj zvao sad novi sad zvao sam hrvete razlika u ceni bila 4000 evra +- 100 evra za traktor od 90 ks sa direktnim ubrizgavanjem (pre 8-9 mmeseci) ko hoce moze da proveri, posalje mejl i upit za traktor
da preciziriram
90 ks sa direktnim ubrizgavanjem
novi sad 20000 evra
hrvatska 16000 evra