YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Danas sam bio kod mojih drugara u Agordivo pa smo malo zagledali Kineze zajedno iz znatizelje. Obratite paznju na oznaku i motor:

identican motor kao na ovim Kinezima se nalazi na 'malom' Maseju:

Meri pritisak u kočnicama.
Danas nagurali još sati tako da je ukupno oko 27.Sutra vuče veštak i onda se zna šta prekosutra sledi:osmeh:.

Za vise informacija pozovite nekog ovlascenog. Delovali su mi skroz isto kao 1204 i 1304 s' tim da je motor Perkins 4 cilindra (ako ce ne varam 1104 common-rail) i ima produzetak od motora do kolevke da ne bi gubio na duzini a i kao redukcija posto kacenje sigurno nije isto.

Vidite nasmejano lice onog čoveka što vozi YTO?E tako sam i ja nasmejan posle probe mog 904 u oranju.Orao sam njivu gde je bilo tanjirano za ječam pa posle opet tanjirano za postrni suncokret.Inače njiva je novi zakup od čoveka koji je očajno radio i radi svu zemlju.Orao sam sa 3x30cm na neki 25cm dubine.Traktor se odlično ponaša.Zvuk ne menja bez obzira jel plug spušten ili ga dignem na kraju.Daška dima nema.Hidraulik radi besprekorno i prosto me je oduševio.

@Miroslav K kakvi su utisci sa plugom?Kako se ponasa Yto sa njim u radu i kako ga nosi hidraulika? I kakva ti je potrosnja sa tim plugom?Inace i traktor i plug su ekstra :osmeh::bravo:.

:cao:@kristi, ne znam kako ti uspevas da trosis 10litri po jutru, meni je samo jedan dan toliko potrosio dok sam orao strnjista i neka sojista sve laka zemlja, inace prosek mi je 12-14 litri po jutru, dubina 26-27cm, a pod repu sto sam orao potrosnja ni litar manje ni vise 16 litri po jutru, ali dubina do 30cm, sto se tice pluga traktor ga nosi ali vidi se da mu je knap, inace sa plugom sam zadovoljan jeste da je bio skup ali vredi svaki cent koji je plaćen

Mislim da je do pluga,ovde kod nas je poznat regent da se malo teze vuce od ostalih,mislim na starije modele,to je samo moje misljenje a i slicnu dubinu smo imali ja sam cak na pocetku isao i nesto preko 30 cm,a kod mene sam prosiro plug pa skida ceo trag od traktora i cak malo i prelazi njegovu sirinu,a da pogledamo i drugi faktor nisu ista zemljista,ali ne gledaj potrosnju kad on lepo slozi sve brazde niko vise ne gleda potrosnju vec se sve gleda unazad u plug :bravo::osmeh:.

kristi, da ne odemo u off. veliki faktor je i plug, kod mene su oni najširi kukuruzni predpluznjaci (crveni) i to daje odpor, podesen je na 4x31.5 prakticno skida skoro 2 reda, prvom H vuce bez problema 4M vec se vidi da mu je tesko i dosta je brzo, znaci da postoji mogucnost neadekvatnog agregatiranja, ipak je kod mene 10ks vise, potrosnja nije merena napamet nego pun rezervar do cepa pre oranja pa posle isto pomnozeno sa ucinkom naravno i transport je uracunat.

Nazad
Vrh