Pa neka mi neko kaze da ne voli selo....... LEpota....
Meni su danas galebovi dobro usrali zadnje staklo na IMT-u. Čim sam došao kući sa oranja, odmah sam otišao da uplatim loto - i imao sam trojku!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa neka mi neko kaze da ne voli selo....... LEpota....
Druze svi mi koji imamo kineze znamo da imaju vise snage ili je makar iskoriste maximalno u odnosu na vecinu drugih traktora. Ali za 4 brazde preko 25cm dubine treba malo jaci traktor od 90ks. Jedino ako mu namestis mali zahvat...... Znaci i u ovom i u prethodnom postu pisem o yto-u sa snimka koji sam ja okacio(tj link). A ovaj sa lemkenom to je vec nesto sto bi se moglo reci da je realno i da moze tako funkcionisati. Cetvorka jok!Ukoliko mislis na Yto x904 moram ti reci da se grdno varas!!! Gledao sam coveka u Pivnicama, vukao je istog ovakvog Lemkena kao sa prethodnog snimka, i to 4M brzinom, tj, 4 medjuhod! Letio je bulkvalno po njivi, a dubina nije ispod 25cm.... Takodje kolega iz Silbasa je kupio trobrazni prevrtac, kaze da se kinez igra sa njim.... A da, zahvat je kod ovog u Pivnicama bio 3x35...... I ja cekam malo bolju situaciju pa kupujem i ja prevrtac.... Pozzzz
odkud imaš taj podatak? jesu mozda merili na masinskom fakultetu? ja sam cuo da se to moze jednostavno izmeriti na kardanu, ali imam osecaj mozda grešim da bi se moj traktor trebao testirati sa zetorom ili ursusom od 160ks, inace kad sam kupovao traktor kod agrotase, citiram sta mi je covek rekao: "slušaj sine sta ce sad čika Taso da ti kaze sve prikljucke koje ces da kačis racunaj da traktor ima 150ks"@kristi
I ja imam vogella ravnjaka i probao sam i ja 4M, ali sam ga vratio u 1H, posto mi je bilo jako brzo, ali traktoru nije bilo tesko...![]()
A inace imam podatak da x904 ima 102,5 ks!!
![]()
![]()
a sta kaze za 120tku? jer su i njoj merili snagu?Šef montaže tratora YTO je Robert Šite.On je inače moj prijatelj iz momačkih dana i jurenja cura po okolnim selima.Prvo sam njega zvao da se raspitam za YTO traktore jer znam da će biti realan jer on platu ima te ima i ne zavisi mu od moje kupovine jednog traktora.Rekao mi je da je 904 daleko ispred ostalih traktora od 90 ks što se snage tiče.Oni su merili snagu na samim točkovima i izmereno je ni manje ni više 103ks.Ispričao je on meni i za pojedine mane ali i mnogo više dobrih stvari.U svakom slučaju ovo je za mene prava informacija i u to verujem.