Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebao bi da vuče adut 32 diska na 19cm i 1700kg.Koju ce tanjiracu vuci?
Trebao bi da vuče adut 32 diska na 19cm i 1700kg.
Još se lomim između 1204 i 904.Pošto sam danas uzeo i nešto državne zemlje po početnoj ceni lako može biti da se uzme i 1204.
ovaj plug je samo noseni znaci nema transportni tocak, nosi ga bez nekih oteskoća,
diklofen ako se dvoumis izmedju 1204 i 1304 onda obavezno uzmi 1304, 4 brazde nosi danas sam orao 4x40cm,(tako je bio plug fabricki podesen) znaci to je za traktor od 160ks, ide 3 srednjom a do 25cm i 1 direktnom,
@kristi
ne smem ni sve da kazem ali stvarno je moćan traktor, isti plug ista njiva zajedno je serviser pustao u rad oba pluga, drugi agregat je bio claas 137 ks (nominalnih) sa jd motorom, njegov plug je bio podesen na 3x35, yto se nije uopšte osramotio naspram claasa, isao sam 3 brzina 2 rang, smanjicu i ja zahvat na 3x35 i mislim da nece biti problev 1 brzinom 3 rang, a ako bude blato i veliko proklizavanje (pošto su gume znaš i sam kakvog kvaliteta) skidam 4. glave i povećam zahvat po potrebi.
@za diklofena jos jednom, dobro razmisli oko odabira 904 za 3 brazde a 1304 za 4, bar kod nas moze tako, a 1204 je tu negde izmedju.
@djoker hoćes da kažes da je kulen bio ljut? nekako bas ti nije bio po ukusu
@bojcetic video sam i ja na sajtu 1804 to je od 180ks ogromna masina ali mislim da je sa istim menjacom e tu bi se vec moglo desiti nešto
Miroslave da verovatno si u pravu i tesko da je tu neki veliki zahvat u pitanju. Ali mislim da za takvog malisu,u odnosu na plug,je dovoljno da ga uopste i nosi a kamoli da radi sa njim. Inace taj snimak sam pustio coveku koji ima case jx 95 i kad je video kaze ovo moj kejs ne bi mogao ni podici.
Ukoliko mislis na Yto x904 moram ti reci da se grdno varas!!! Gledao sam coveka u Pivnicama, vukao je istog ovakvog Lemkena kao sa prethodnog snimka, i to 4M brzinom, tj, 4 medjuhod! Letio je bulkvalno po njivi, a dubina nije ispod 25cm.... Takodje kolega iz Silbasa je kupio trobrazni prevrtac, kaze da se kinez igra sa njim.... A da, zahvat je kod ovog u Pivnicama bio 3x35...... I ja cekam malo bolju situaciju pa kupujem i ja prevrtac.... Pozzzz