YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Pozdrav, interesuje me jel ima neko manju vucnu tanjiracu za YTO 504, i sta bi on moga da vuce?

Ili da napraviš tanjiraču prema traktoru (al napravi X) ili da kupiš malo veću pa da skidaš diskove dok ne dobiješ odgovarajuću jer tako malu tanjiraču ne verujem da ćeš naći u fabričkoj verziji.
Ali nzm zašto ne uzmeš nošenu X (npr Lemind) sa drvenim ležajima i nakrkaš tegova na nju i nakon dva prohoda u kukuruzištu možeš da seješ. Godinama smo tako radili dok nismo prešli na vučnu pa i sa njom opet moramo dva puta raditi.

Mi se patili godinu sa nekom zutom V tanjiracom kroz vinograd, kao uza je pa lakse ide, medjutim kad se ukrsti da sece baca i odseca puno, posle vratimo tu i zakacimo X 20diskova rwdi odlicno posao, jedino muka ako malo cimnes hice da fikne cokot tako da, neokreci se sine samo gledas napred i gas
Sad suncokret i kukuruzovinu ukrstim koliko god dodali 4 betonska stuba na nju, predjem po 1 i oremo sve sa 50ks

Mi se patili godinu sa nekom zutom V tanjiracom kroz vinograd, kao uza je pa lakse ide, medjutim kad se ukrsti da sece baca i odseca puno, posle vratimo tu i zakacimo X 20diskova rwdi odlicno posao, jedino muka ako malo cimnes hice da fikne cokot tako da, neokreci se sine samo gledas napred i gas
Sad suncokret i kukuruzovinu ukrstim koliko god dodali 4 betonska stuba na nju, predjem po 1 i oremo sve sa 50ks
Mozes postaviti slike tanjirace, i ja mislim da bih takva neka tanjiraca i meni zavrsavala posao.

Nazad
Vrh