Kako se menja ovaj O ring na osovini hidraulike? Slinavi mi na jednoj strani?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar neide žuta dole skroz,a na točku se podesi dubina i to onda drži.Na imt 560 nisam koristio točak,a na yto treba da bi bila dubina ista.Probao sam i bez točka ide to ali se malo malo pozna da ima razlike kako prevrće.Mali modeli imaju 2 rucke zuta do sedista je kao fina mozes lepo gore dole, druga je zelena i ona radi samo gore dole, zutom podesis visinu dizanja a zelenom podizes i spustas
Npr meni su rekli unoranju zuta gore a zelenom samo dizes i spustas plug
Ako ostane zuta dole onda nedize plug, zutom odredis visinu dizanja pluga, a na zelenu dizes i spustas plug i naravno tocak za dubinu i samo Gas 2000obrtajaZar neide žuta dole skroz,a na točku se podesi dubina i to onda drži.Na imt 560 nisam koristio točak,a na yto treba da bi bila dubina ista.Probao sam i bez točka ide to ali se malo malo pozna da ima razlike kako prevrće.
Kod mene žuta dole skroz i dižem na liftomatik bez problemaAko ostane zuta dole onda nedize plug, zutom odredis visinu dizanja pluga, a na zelenu dizes i spustas plug i naravno tocak za dubinu i samo Gas 2000obrtaja