YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Potrebna mi je oznaka pk kaisa za 804 2011 godiste, da li nelo zna?
Kazu ima dve vrste koje ide negde sam imao upisano Bog sveti zna gde sam ostavio...

Potrebna mi je oznaka pk kaisa za 804 2011 godiste, da li nelo zna?
Kazu ima dve vrste koje ide negde sam imao upisano Bog sveti zna gde sam ostavio...
Ja sam zapisao u knjigu odavde sa foruma 5PK 1760 petoredni pljosnati za 904 a to je verovatno isto.
Nisam jos menjao pa ne znam da li je tacna dimenzija 🙂

Poslednja izmena:
Kolege gde kupiti brze spojke hidraulike za ytoa, jedan izvod curi kao blesav, pa bih to promenuo ...

Kod nas u Subotici ima jedna firma koja između ostalog prodaje i kvalitetne italijanske spojnice, siguran sam da ih i kod tebe u NS -u neko prodaje samo nzm ko. Nisu ni fadipove loše ali gumice su im malo velike pa hoće brzo da propuste....

Zar ne može da se promene samo gumice ili ti O-ring. Kod mene isto curi i kad sam izvadio vidim da je oštećena. Koliko sam uspeo da izmerim
O-ring je 20 x 3,5

Први проблем. Не одваја ми квачило кардана. Сутра зовем сервис, нека решавају.

Имам око 25 сати а пре првог сервиса бих прскао жито. Треба да се то реши пре прскања.
Код мене не одваја уопште.

Имам око 25 сати а пре првог сервиса бих прскао жито. Треба да се то реши пре прскања.
Код мене не одваја уопште.
Jel nemas odvojeno kvacilo kardana posto je to nov traktor? Podignes gore ubacis u 540 i polako spustis rucnu kardana

Има, тако би требало али не ради.
Углавном, звао сам сервис и доћи ће да наместе до краја недеље.

Jel ti radilo do sad ili nije nikako. Nisam ispratio koji je u pitanju model. Jel imaš posebnu ručku za karda 540-1000 nazad da nije u neutral ostala.
Generalno i meni uvek malo zakrči kad uključujem ali nikad kad se isključuje. To je kod njih normalno 😁
Da prostišs moraš ga malo jače gurnuti al ispada lako 🤣

Yto 604
Са леве стране седишта је 540 -1000 обртаја кардана (према напред 540, у средини неутрал а назад 1000). Још више у лево (ближе левом блатобрану) ручица квачила кардана (облика као ручна кочница у ауту). Кад се та ручица повуче ка горе онда треба да стане кардан али се не заустави уколико је она где се бира 540/1000 укључена (за прскалицу сам ставио на 540). А ако нема ничег закаченог на кардан и 540/1000 је у неутралу врти али јако слабо (чим се прикључи прскалица нема снаге да је покрене и то је у реду).
Прскалица је лак прикључак за кардан па сам зато и успео да је укључим (прво дигао оно квачило кардана па убацио у 540) али је кардан кренуо да ради чим сам убацио у 540, дакле без спуштања квачила кардана. Да је тежи прикључак (на пример берач) не бих успео да укључим јер квачило не одваја.

Po opisu, sve radiš kako treba. Ručno kvačilo mora da odvoji da karda(šija)n stane, međutim ćorak. Ništa, ili pokušati podesiti na sajli ili razvaljotka na pola.

Nazad
Vrh