YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Da, to je to. Definitivno ne odvaja i mora se rastaviti na pola jer kroz špijunku je vrv nezgodno.
A jes vala, u pravu si. Šta je da je, moralo bi da radi odmah.... Nov je traktor majku mu.
Ništa, ganjaj ih...

Ne piše ti u profilu odakle si. Ako možeš otiđi lično i napadni nikolu ždrala, šefa servisa. Posle njega otiđi i kod komercijaliste sa kojim si potpisivao, milan, ljubinka, ko god. Preti tužbom. Ako te ne nazovu sutradan da solaze po traktor onda neka im advokat pošalje pismo pred tužbu ali verovatno neće trebati. Ždrale je dobar lik ali tamo jednostavno nema discipline.

Piše, iz Mokrina je.
Ali mislim da ne treba odmah tako nastupiti. Otići da, ali pokušati objasniti na lep način.
Ždrale je ok lik ali je mlad i rastrzan. Mora sa njima lepo dok je traktor pod garancijom, posle ne mora.

@sinisa1979 kako tebe sluzi novi yto, kakvi su ti utisci u odnosu na stariji model koji imas, koje su prednosti-mane između dva modela ako uopste ima razlike ..ž

Danas prvi put kipovao jednosovinku sa 504 bez problema je dize al kad treba spustiti rucicu u kontra stranu ono menja traktor zvuk
Kao da nema prazan hod kao stari 454

Нисам пробао да кипујем. Морам и то да проверим.
Јавили су да ће доћи у уторак (или надам се сад у четвртак). Иде сетва, треба ми трактор. Не тражим ништа специјално већ само да се реши то са квачилом.

Ja se bas plašim takvih problema.. Danas sam išao da potpišem papire za kredit, ali ja sam se odlučio za glavnog konkurenta yto-u... Pa videćemo kako ću ja proći 😅

Nazad
Vrh