YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Slike sa sajma
604
I 754

Poslednja izmena:
Ja mislim da bi komotno mogao.. Da napomenem mnogo je veći nego što izgleda na slici... Veći je nego 504.
Pozadi su 14.9x28 napred 8.2x20.

Ова 2 модела, колико видим са слика, имају предњу потезницу на носачу тегова уместо да је истурена ван тегова. Како гурати приколицу? Једино да се скину тегови.

Po meni je crta max. Kraj merača min. Moja logika.
Ima li još ko na forumu da čeka nov yto iz agrovojvodine? Dao sam kaparu 7 aprila i stalno me odlažu za 754. Već se dvoumim da tražim kaparu nazad. Krivo mi je. Još ako se i za delove čeka tako par meseci kad zatrebaju...

Po meni je crta max. Kraj merača min. Moja logika.
Ima li još ko na forumu da čeka nov yto iz agrovojvodine? Dao sam kaparu 7 aprila i stalno me odlažu za 754. Već se dvoumim da tražim kaparu nazad. Krivo mi je. Još ako se i za delove čeka tako par meseci kad zatrebaju...
Ne bi me cudilo ni da cekas 150 dana ...trebao si traziti napismeno sa pecatom krajnji datum isporuke..

2021 čekalo se 7 meseci na isporuku.Daš kaparu u iznosu 30% vrednosti traktora pa kada stigne oni ti vrate taj novac a ti uplatiš ceo iznos.

Ne škripi mi, samo mi se odužilo. Dok drugi snimaju reklame sa punim placevima ovde se toliko čeka.
Ne kažete kako je za delove kad stane? Nešto mislim da onaj od stari od 53 godine ostane u dvorištu još dugo vremena, za rezervni

Ne škripi mi, samo mi se odužilo. Dok drugi snimaju reklame sa punim placevima ovde se toliko čeka.
Ne kažete kako je za delove kad stane? Nešto mislim da onaj od stari od 53 godine ostane u dvorištu još dugo vremena, za rezervni
Ne znam kako je za 754, ali kad mi je trebalo nesto za 904 i 1204 nisam cekao ni dan. Uvek je bilo na stanju, dal kod njih ili kod Roberta.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Nazad
Vrh