YTO

  • Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Koje uzane točkove staviti pozadi na YTO 904 a da se neremeti odnos prednjih i zadnjih točkova.
 
Nemamo uske, ali moracu da ih nabavim. Prskao sam sa njegovim sirokim i moze da ide u redove, malo je na knap ali se odradi. Video sam u agrovojvodini jedan 904 sa gumama od 804 neko je tako kupio.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
 
Jel vam treba prednji pogon kad radite te operacije s užim gumama? Ako ne treba, isključi se prednji pogon i možeš otraga imati gume koje ti najviše odgovaraju. Ili se na vašim traktorima ne može isključiti prednji pogon?
 
Ima li ko od članova iz BiH, da je kupio YTO 454, kod nas u BiH.
Ovi što prodaju, nemaju ili neće da pokažu, pouzdane podatke za traktore koje prodaju. Ovi traktori što se uvoze u BiH su izgleda baš sklopljeni da imaju što povoljniju cijenu (manje gume, mjenjač nije sinhroni, nema reverzer, nema odvojeno kvačilo, vjerovatno manja podizna moć, i ko zna šta još..)

Od članova iz BiH, najviše me zanima najveća težina koju su nosili na hidraulici.
Ja sam po internetu na više mjesta našao da maksimalna podizna moć na krajevima poluga može biti 800kg ili 1200kg. Ovi recimo iz Agrovojvodine navode 1200kg. Dakle postoje bar dvije verzije hidraulike. S obzirom da oni idu na što nižu cijenu vjerovatno se kod nas prodaje ova verzija od 800kg, što je baš malo. Težište priključaka je udaljeno 80-ak i više cm od kraja poluga, pa je maksimalna težina dizanja priključaka ili drugog tereta oko 400kg.
 
Poslednja izmena:
Ako se niko ne javi pitaj trgovca yto traktorima da ti da broj telefona od nekog ko je kupio pa se informisi sta te zanima

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
 
Mulcer ino od 440kg i dva coveka od 100kg su sedela na mulceru dize bez problem i uz veci nagib se penje bez prednje vuce sa nekih 640 kila
 
dize bez problem i uz veci nagib se penje bez prednje vuce sa nekih 640 kila
Ma tvoj je sklapan u Agrovojvodina i oni navode da je podizna moć na krajevima poluga 1200kg. To je za njega dovoljno.
Ali ovi što se uvoze iz Kine, to je mačak u vreći.
Na kineskim sajtovima za njega navode manju podiznu moć 800-900kg na kraju poluga. (Pa IMT 533 ima 1100kg)
Pitao sam i ove u Agrovojvodina, dal postoji više verzija podizane moći, al nisu mi znali reći.
Čudan je ovaj model 454 koji se prodaje kod nas u BiH. Nigdje nisam našao da se nudi s gumama 7,5x16 i 11,2x28. Te gume idu na YTO 404. Vjerovatno je to neka low cost kombinacija.
A ne možeš poručiti neku drugu kombinaciju (veće gume, sinhro mjenjač i slično)
 
Poslednja izmena:
Da li neko ima ili zna nekoga ko ima da proda zvezdu od zadnjeg tocka za 120ks? Ili gde mogu novu mozda da nabavim a da nije Agrovojvodina posto oni nemaju, kao ni Boza iz Novog Sada.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Mislim da ne, to su samo kinezi dobro iskopirali, ko i sve u ostalom, pa je neko to prihvatio kao činjenicu, ali ja nisam video nigde "licenced by fiat"
 
Nazad
Vrh