bogami dragane sto radi onaj YTO sto sam okacio slike to rus od 80ks ne moze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
napisao sam u temi lemken na trecoj strani a sirinu moram da izmerim pa cu da javim sto se kontrolne table tice to je tako i meni bode oci kad zavrsi oranje namestice se . ipak to nije dzon deere . sto se razradivanja tice posle 42 sati uzorao je nekih 5-6 jutara sa nekih 6.6 km na sat bolje i to nego da se seckam sa njim u selu . trosio je oko 14-15 litara na jutro . a za komentar sta ce biti sa njim za 20 god. nemislim toliko da ga teram posto onda vec bi trebalo da budem penzioner i nemislim da teram traktorkiraj je napisao(la):Geza mene interesuje koliki ti je zahvat pluga,a koliki je unutrašnji razmak izmedju prednjih i zadnjih tockova (od gume do gume).
mozekiraj je napisao(la):Kolika mu je težina i koliko to tegova ima po tocku?.Lepo izgleda, ako imaš koji video da mu čujemo zvuk.
nisi dosadan samo pisi i kaci slikegeza je napisao(la):evo jos nekoliko slika ako nisam dosadan
ne cini ti seNorth ARMY je napisao(la):jel se meni cini ili plug nema jednak zahvat tj da prva manje hvata a zadnja najvise
kiraj tezina mu je 4500 kg + prednji most 400 zadnji most 2x150 raspored masa prednji most kg 1880 zadnji most 2620 poluprecnik okretaja 7 metara brzina 12 napred 4 nazad meduosovinsko rastojanje 2688mm . a sto se videa tice potrudicu se da snimim ali to treba cuti uzivo pravi sestakkiraj je napisao(la):Kolika mu je težina i koliko to tegova ima po tocku?.Lepo izgleda, ako imaš koji video da mu čujemo zvuk.