geza
Član
210 litara ali za potrosnju nisi u pravu na 7.5 jutara potrosio je 90 litara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nasao sam na netu, na google sam ukucao yto traktori sk, to je u slovackoj, pa sam naisao na neke podatke, pokusacu da nadjem, evo naprimer ovde pogledajte http://autoline-eu.cz/agrosoyuz/ yto 1204 kosta tamo 21163eu, ako se doda jos carina i pdv + prevoz opet je jeftiniji nego ovde, jer yto1204 ovde kosta 33850bewisa je napisao(la):Miroslave kako si dosao do informacije da YTO-904 u Ukrajini kosta 11000 evra?
leka je napisao(la):Pa dok prodje jedno 10-ak godina videcemo kako ce se pokazati YTO lepo izgleda na oko,bas bi voleo da ga vidim u radu ili da ga licno probambranko je napisao(la):OK i ja imam Rusa, i slažem se sa svima što prednost daju njemu, ali hajde da se vratimo na YTO.
Evo dodji u despotovo, nije daleko pa ces probatileka je napisao(la):Pa dok prodje jedno 10-ak godina videcemo kako ce se pokazati YTO lepo izgleda na oko,bas bi voleo da ga vidim u radu ili da ga licno probambranko je napisao(la):OK i ja imam Rusa, i slažem se sa svima što prednost daju njemu, ali hajde da se vratimo na YTO.
evo ga kod mene stoji vec 3 4 godine niko da ga kupi zamalo ja da ga pazarim na kredit al sad sam srecan sto nisam sa ovom drzavom ne ulazi se u takve kredite!!! nasi traktori ceo zivot gutaju LOZ ULJE to ti je D2 kod nas evo pre jedno 2 3 nedelje uslikanoyto x904 je napisao(la):Cao, i ja sam novi na forumu!
Imam Yto X904, i nebih ga menjao ni za 150 Rusa!!! Napravio sam oko 400 sati od cega je oko 200 u oranju! Vuce Vogela S3L 950 (mislim da sam dobro napisao!)! Samo sipam i teram! Progutao je i loz ulje, i D2 i eurodizel, ma sve guta! Radi Kao singerica! Menjac ide kao u sir (sto bi rekli )! Jeste malo bucniji unutra, ali nista narocito, kupis antifon i pici!
Inace kupio sam ga na kredit, zajedno sa plugo, i izacice me na 5 godina oko 31500 eura!!
Ako nekog interesuje nesto neka pise i pita!!
Pozdrav iz Despotova, srca Backe!!
puno je to sad je krizakombajner je napisao(la):evo ga kod mene stoji vec 3 4 godine niko da ga kupi zamalo ja da se rpevarim al uzeo sam dajc za mnoogo manje para i proveren!!! nasi traktori ceo zivot gutaju LOZ ULJE to ti je D2 kod nas evo pre jedno 2 3 nedelje uslikanoyto x904 je napisao(la):Cao, i ja sam novi na forumu!
Imam Yto X904, i nebih ga menjao ni za 150 Rusa!!! Napravio sam oko 400 sati od cega je oko 200 u oranju! Vuce Vogela S3L 950 (mislim da sam dobro napisao!)! Samo sipam i teram! Progutao je i loz ulje, i D2 i eurodizel, ma sve guta! Radi Kao singerica! Menjac ide kao u sir (sto bi rekli )! Jeste malo bucniji unutra, ali nista narocito, kupis antifon i pici!
Inace kupio sam ga na kredit, zajedno sa plugo, i izacice me na 5 godina oko 31500 eura!!
Ako nekog interesuje nesto neka pise i pita!!
Pozdrav iz Despotova, srca Backe!!
a ko u ovo vreme ima parayto x904 je napisao(la):Nema sa strane usisnu cev! Ima ispred, ali sve to moze da se namesti kako ti odgovara!
A evo za @leka: ako imas para nista nije puno!!
nije bitno samo da imas para treba imati nesto i u glavi!!! a i todor je upravu!!!todor je napisao(la):a ko u ovo vreme ima parayto x904 je napisao(la):Nema sa strane usisnu cev! Ima ispred, ali sve to moze da se namesti kako ti odgovara!
A evo za @leka: ako imas para nista nije puno!!