goran 1991
Član
nov je 34000e sa pdvom toliko sam bar ja platio pre par meseciS obzirom da je nov oko 41000evra i nije puno ako je toliko plaćen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nov je 34000e sa pdvom toliko sam bar ja platio pre par meseciS obzirom da je nov oko 41000evra i nije puno ako je toliko plaćen.
video sam na sajmu 14.9 lepo pise na poklopcu motora yyto 504. Mozda se pocepala nalepnica , ko zna.504? Misliš 554? E ne znam....![]()
Izvinjavam se. Nisam znao da se i taj model uvozi .... A sudeći po karakteristikama ne vidim zašto ne bi mogao orati sa njim npr 2x12. E sad koja je potrosnja tj dal je isplativo da se ore sa njim.... Ne znam. Mada ako je potrošač kao i ostali yto modeli onda se isplati. http://www.china-tractors.com/product/YTO-504.html
Posto je ovaj kinez?
To moraš da prelistaš temu i potražiš nekog vlasnika manjeg kineza,kontaktiraš ga preko pp-a i rešena misterija.
Imam ja YTO-a 504 a prije njega sam imao 404...ptajte sve vezano za traktore (sa 404 sam napravio oko 2000 rs a ovaj trenutno ima 250)...