Kod mene izmedju 2 i 3 litre .Dobar pljusak danas, sigurno bar 10-15 lit je palo. Za neke kukuruze kasno, za neke jos nije imaju nesto zeleno na sebi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene izmedju 2 i 3 litre .Dobar pljusak danas, sigurno bar 10-15 lit je palo. Za neke kukuruze kasno, za neke jos nije imaju nesto zeleno na sebi...
Uh kod mene u dvoristu ispod 10 nije sigurno. Dobar pljusak sa jakim vetrom barem 15 min je tukao sa jako sitnim malim ledom.Kod mene izmedju 2 i 3 litre .
Isto...Par kapi palo.
naravno da ne medjutim ako tim u martu kuruzima avgust kisa znaci,ondaa se opet neke kocke ne slazuA dali je neko pre 40 godina sejao kukuruz u martu?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
pa druze jul avgust i septemnbar su vec godinama najsuvlji gde retko padne vise od 15l u ta tri mesecaDefinitivno je da je ovaj Avgust mesec najsuroviji u godini. Najvreliji, najsuvlji i ubedljivo najnepovoljiji za bilo koji oblik poljoprivrede.
Sve sto se uradi je do njega. Na bilo kakve padavine u avgustu ne treba ni pomisljati.
Par prognosticara prica o izrazito toploj zimi u Evropi, delom i severno americki kontinent.
Nesto definitivno desava i smo lud i glup nece to da prihvati.
francuska nije imala ovak lose prinose i susu od 1940ihEvropa je jedina popusila u vidu otopljenja drugi nisu
jedan u selu koji je '49 godiste pricao nam kak su ovde krajem 60ih i pocetkom 70ih sejali kukruze u martu ali su se kukruzi opet brali krajem oktobraA dali je neko pre 40 godina sejao kukuruz u martu?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
jedan u selu koji je '49 godiste pricao nam kak su ovde krajem 60ih i pocetkom 70ih sejali kukruze u martu ali su se kukruzi opet brali krajem oktobra
mi smo onda moderni naspram vas biliTo sto ti zoves siljak kod nas su zvali prljak. Parce drveta zasiljen na kraju, podseca na deblji flomaster, na kraju sa rupicom kroz koju je provucem kanap pa vezan kao narukvica. Prvo njim rasparas vrh ljuske da bi mogao brze i lakse da otvoris klip.