Kod mene izmedju 2 i 3 litre .Dobar pljusak danas, sigurno bar 10-15 lit je palo. Za neke kukuruze kasno, za neke jos nije imaju nesto zeleno na sebi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene izmedju 2 i 3 litre .Dobar pljusak danas, sigurno bar 10-15 lit je palo. Za neke kukuruze kasno, za neke jos nije imaju nesto zeleno na sebi...
Uh kod mene u dvoristu ispod 10 nije sigurno. Dobar pljusak sa jakim vetrom barem 15 min je tukao sa jako sitnim malim ledom.Kod mene izmedju 2 i 3 litre .
Isto...Par kapi palo.
naravno da ne medjutim ako tim u martu kuruzima avgust kisa znaci,ondaa se opet neke kocke ne slazuA dali je neko pre 40 godina sejao kukuruz u martu?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
pa druze jul avgust i septemnbar su vec godinama najsuvlji gde retko padne vise od 15l u ta tri mesecaDefinitivno je da je ovaj Avgust mesec najsuroviji u godini. Najvreliji, najsuvlji i ubedljivo najnepovoljiji za bilo koji oblik poljoprivrede.
Sve sto se uradi je do njega. Na bilo kakve padavine u avgustu ne treba ni pomisljati.
Par prognosticara prica o izrazito toploj zimi u Evropi, delom i severno americki kontinent.
Nesto definitivno desava i smo lud i glup nece to da prihvati.
francuska nije imala ovak lose prinose i susu od 1940ihEvropa je jedina popusila u vidu otopljenja drugi nisu
jedan u selu koji je '49 godiste pricao nam kak su ovde krajem 60ih i pocetkom 70ih sejali kukruze u martu ali su se kukruzi opet brali krajem oktobraA dali je neko pre 40 godina sejao kukuruz u martu?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока