ovde jun 7lKako su najavljivali na kraju bas slabo,samo 3l
Najava ima za 7-8 neka nova sansa za kisu,nadamo se
Zvanicno jun mesec 102l
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovde jun 7lKako su najavljivali na kraju bas slabo,samo 3l
Najava ima za 7-8 neka nova sansa za kisu,nadamo se
Zvanicno jun mesec 102l
Dokle god Boga omalovažavamo sa "ovaj gore" ne možemo se nadati dobrom. Ovo je moje lično mišljenje.Ja mogu da razumem ali stvarno me izludjuje da je moguće da vec dva meseca kida pada na par kilometara i to ozbiljna kisa a kod nas od kada sam posejao kukuruz 3maja ni jedna jedina kisa nije pala da sastavi vlagu, uvek je 5cm nakislo a ispod je suvo kao infuzija,samo održava biljku u životu.Sada je borba da se izvadi uloženo,Sto se zarade tice 0,Tako boze muku.Gledam Jagodinu,pa tamo ne promašuje, 3 dana za redom 20+mm ovde 2mm.Uradis sve dobro,pomiris se sa ocajnom cenom i onda te ovaj gore pokopa sa padavinama.
Ti bre sve znas za ceo atar ko,sta,kad,koliko.....Dali vodis neke knjige@Opg Hobi
nazalost ovih 102 je zakasnila za ozime,uostalom pisao sam vec o tome
za jare je dobra da se ne lazemo,medjutim ukoliko ne padne ova sad najavljena za sledecu nedelju jun ce biti totalni promasaj(em je zajebaval vrsidbu samo tako) i samo lazna nada
sto kaze sinisa,bas losa godina,da ne pricamo tamo kod njega gde je to nevreme opustosilo
evo cujem i za repicu ko ima preko 20m po jutru,gotovo svaki je razlog taj sto mu prvi put na njivi,jedan tu iz okolnog sela imao na 4 jutra ravno vagon repice,2 njive do njega 17m po jutru
obicno se vrti izmedju 15 i 20m i tesko da moze da se prebaci preko 2t
mi smo mala sredina iako se cini velikaTi bre sve znas za ceo atar ko,sta,kad,koliko.....Dali vodis neke knjige
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
I još 7l do jutros... Od sad uzimam i druge modele u obzir, jer je gfs bio apsolutni promašaj ovaj put...Ne mora ni GFS model uvek biti najrealniji, evo je konačno pada zlata vredna...
edit: 11l za pola sata
Dobrodol - samo 2 litre...5.5 lit potes ka Putincima, a prema Pazovi i Inđiji 17 lit ali tamo nemam zemlju