Bar se u Banatu zna ko je lud Jeste mi znamo gde su nasi ludaci I drugim krajevima setaju slobodno.
S slobapatrola Član Učlanjen(a) 8 Feb 2012 Poruka 7.420 Lokacija Crepaja Danas u 12:15 #2.541 markojx je napisao(la): Bar se u Banatu zna ko je lud Kliknite za proširenje... Jeste mi znamo gde su nasi ludaci I drugim krajevima setaju slobodno.
markojx je napisao(la): Bar se u Banatu zna ko je lud Kliknite za proširenje... Jeste mi znamo gde su nasi ludaci I drugim krajevima setaju slobodno.
Matić Super Moderator Urednik Učlanjen(a) 23 Apr 2009 Poruka 48.377 Lokacija Sremski Mihaljevci Pre 38 minuta #2.542 To si lepo rekao.Bar znate gde su a kod nas ostalih ne znaš ko je izašao ili ko je spreman za ludnicu.
To si lepo rekao.Bar znate gde su a kod nas ostalih ne znaš ko je izašao ili ko je spreman za ludnicu.
markojx Član Učlanjen(a) 2 Mar 2016 Poruka 5.844 Lokacija selo Grgurevci Srem Pre nekoliko trenutaka #2.543 Duva fin vetar pa rashladjuje stojim ispred kuce pod orasom u ladovini i razmatram kako bi legla tu jedna klupa
Duva fin vetar pa rashladjuje stojim ispred kuce pod orasom u ladovini i razmatram kako bi legla tu jedna klupa