Vremenske prilike u 2026. godini

Plandište 25, Gaj 2, okolina takodje slabo. Plandište već 3 dana dobija po 25l.
Dobro sad i bolje da ne pada, ako bi moglo za jedno 2 nedelje. :)

Шта је ово нигде нико кишу није најави, а код мене грми и пада за све паре. Ја се зезао пре неки дан да ћу јечам и жито косити у августу и изгледа ће тако и бити. 🫣

Шта је ово нигде нико кишу није најави, а код мене грми и пада за све паре. Ја се зезао пре неки дан да ћу јечам и жито косити у августу и изгледа ће тако и бити. 🫣
Pa vi ste pod sretnim zvezdama!!!

@Miki44
Sad je išlo neuobičajenim pravcem za zadnje godine, pa je "gornji" atar prema Topoli i Poljanicama profitirao.
Ne znam u kom delu ti pratiš, grad je ovaj put dobio manje, verovatno i deo prema Srbobranu, ali i Petrovom selu.

Nevjerovatno ,ko drugi kontinent. Ovde prziona otkad .

Screenshot-20260624-083444-Gallery.jpg

Падало у пар краткотрајних пљускова. Буквално видимо линију где пада а где не пада. И наравно прогнозе нису виделе падавине. Само облачност.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Pa vi ste pod sretnim zvezdama!!!
Ово сад први пут после 4 године суше и Сахаре. Просто не можемо да верујемо пре неки дан најмлађи син има 4 године трчи по дворишту од среће док напоље киша пљушти као и снег што је ове године први пут видео у животу тако и кишу. Отац га мој виче он стао испод олука сав мокар реко пусти га бре знаш која је то срећа за њега, а и за нас неће му ништа бити.

Драле, је ли било леда? Овде је мало било атар липара и нове црвенке.

Драле, је ли било леда? Овде је мало било атар липара и нове црвенке.

Код мене у село није, али ћу отићи до атара јер имам њиве код треће ветрењаче да видим јели тамо било.

Код мене у село није, али ћу отићи до атара јер имам њиве код треће ветрењаче да видим јели тамо било.
Je l' znaš koliko je daleko prema Srbobranu išla kiša? Ovde u selu je nije bilo, a njive su mi kod fabrike stiropora.

Nazad
Vrh