Lentic_98
Član
Kod nas 5 litara
Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka
Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa vi ste pod sretnim zvezdama!!!Шта је ово нигде нико кишу није најави, а код мене грми и пада за све паре. Ја се зезао пре неки дан да ћу јечам и жито косити у августу и изгледа ће тако и бити.![]()
Ово сад први пут после 4 године суше и Сахаре. Просто не можемо да верујемо пре неки дан најмлађи син има 4 године трчи по дворишту од среће док напоље киша пљушти као и снег што је ове године први пут видео у животу тако и кишу. Отац га мој виче он стао испод олука сав мокар реко пусти га бре знаш која је то срећа за њега, а и за нас неће му ништа бити.Pa vi ste pod sretnim zvezdama!!!
Код мене у село није, али ћу отићи до атара јер имам њиве код треће ветрењаче да видим јели тамо било.Драле, је ли било леда? Овде је мало било атар липара и нове црвенке.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Je l' znaš koliko je daleko prema Srbobranu išla kiša? Ovde u selu je nije bilo, a njive su mi kod fabrike stiropora.Код мене у село није, али ћу отићи до атара јер имам њиве код треће ветрењаче да видим јели тамо било.