Kako kome meni lepo taman toplo vetar piri ma lepota od vremena
I meni bi bila lepota od vremena da je palo kise kao kod vas
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako kome meni lepo taman toplo vetar piri ma lepota od vremena
Slikacu ti vetar jednog dana, samo mi reci oš izbliza ili sa daljine ili da ostavimo to da ti pogodis jer kolko vidim bas tesko ti bistris stetu koju moze ciniti svakodnevni pojacani vetar!apsolutno po stanju u tvom ataru i slikama ne vidim aposlutno nikakva problem sto se tice svega pa i vetra
Nekada su išla upozoremja na televizoru kada je trebalo da temperatura bude preko +30C°, da se ne izlazi na ulicu bez preke potrebe. Danas +40 je još jedan normalan letnji dan....Ova teta nije ništa propala za 50 godina...![]()
Šalu na stranu, da li stvarno nije bilo toliko vrućina kao sad ili smo je lakše podnosili jer smo bili mlađi, samo ja vrućinu svake godine sve teže podnosim...![]()
sonda je direktno na suncuПод лименим кровом, био сам пре пар дана у каравели за пчеле, хтео сам д'умрем...
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Ja mislim da bi ova slika trebala da bude kontra ?![]()
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
neznam koje prognoze pratis jer ces kako se meni cini sto gledam,pre kisnuti ti nego ja@Lule28 - izgleda da ti se smesi uskoro neka kisa . Javi kada pocne da se i mi nesto juznije ponadamo .