Vremenske prilike u 2026. godini

Kod mene pada lepa kiša ići ću kasnije ako malo prestane da ispraznim kišomer i javljam količinu.

U Bečeju juče i danas za najveći deo "gornjeg" stara (deo prema M.Idjošu, B. Topoli, Čantaviru, Molu) sve ukupno 11L i sve manje kako se ide severnije. To je inače i glavnina površina. Sve vreme smo na samoj ivici padavina. Talasi se kreću, kruže od jugoistoka ka jugozapadu ali nas tek malo dotiču. Sam grad je dobio juče jedan jači pljusak, ali veći deo atara koji je severnije toliko kako sam naveo. Koji kilometar južnije od nas značajno bolje.

U Bečeju juče i danas za najveći deo "gornjeg" stara (deo prema M.Idjošu, B. Topoli, Čantaviru, Molu) sve ukupno 11L i sve manje kako se ide severnije. To je inače i glavnina površina. Sve vreme smo na samoj ivici padavina. Talasi se kreću, kruže od jugoistoka ka jugozapadu ali nas tek malo dotiču. Sam grad je dobio juče jedan jači pljusak, ali veći deo atara koji je severnije toliko kako sam naveo. Koji kilometar južnije od nas značajno bolje.
ako bi uzeli lenjir pa povukli neku liniju,to bi bilo otprilike od zapada Apatin pa do istoka Srpska Crnja

severno od te linije je katastrofa koliko je malo palo za ova tako reci nepuna 3 dana naspram ostatka Srbije

Za informaciju onima koliko je padalo od BG ka Karpatima neka se raspitaju kod @dragan.kovacev 😜 siguran sam da ima odgovor za radoznale!
ne bojim se ni za tebe,ni za kolegu ti sa zapada paora da ste u prasini :haha:

al kad dodje toplije,obojica cete biti najglasniji o susi

ti ces jos kukati da ti ni netreba kisa da skines soju a onaj ce kukati na 4 do 5t kukuruza po jutru jer boze moj znalo je da rodi i 7tona :haha:

658833250_1413327490807063_5742743702022545698_n.jpg

Nazad
Vrh