Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta rece?Nije ti tačna ta aplikacija...u nedjelju je prestanak padavina i razvedravanje pa se i noći između nedjelje i ponedjeljka očekuje najniža temperatura....samo da ne bude jačeg minusa.
ako bi uzeli lenjir pa povukli neku liniju,to bi bilo otprilike od zapada Apatin pa do istoka Srpska CrnjaU Bečeju juče i danas za najveći deo "gornjeg" stara (deo prema M.Idjošu, B. Topoli, Čantaviru, Molu) sve ukupno 11L i sve manje kako se ide severnije. To je inače i glavnina površina. Sve vreme smo na samoj ivici padavina. Talasi se kreću, kruže od jugoistoka ka jugozapadu ali nas tek malo dotiču. Sam grad je dobio juče jedan jači pljusak, ali veći deo atara koji je severnije toliko kako sam naveo. Koji kilometar južnije od nas značajno bolje.
ne bojim se ni za tebe,ni za kolegu ti sa zapada paora da ste u prasiniZa informaciju onima koliko je padalo od BG ka Karpatima neka se raspitaju kod @dragan.kovacevsiguran sam da ima odgovor za radoznale!