Vremenske prilike u 2026. godini

I ja sam skoro procitao pa reko da pitam da li znas . Sada cemo da proverimo ako se clan oglasi @zikabog
U Boki je bilo zeznuto. Pocupana i polomljena stabla. Pale bandere. Nije bilo struje do kasno sinoc. Nama je sa kuce skinulo pedesetak crepova. Kol8ko je kise bilo, ne znam. Oduvala je kisomer.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Bem ga, ne razumem se u kartaške igre ništa a taj žargon se ovde dosta koristi pa prenosim.
Možda bi bilo bolje da sam napisao legla kao guza na nošu ili kao letva na šarova. 😂

Ako neko zna neka objasni: ako duva vetar sa zapada kao sada trenutno na koju foru onda se oblaci prebacuju sa istoka na zapad?

U ranim jutarnjim satima palo nešto, samo 4 litre ...
Bez oluje , grada i štete....
Glavnina oblaka promašilo, i otišlo južnije, ka Mačvi....
Trenutno duva jak vetar, prijatnih 24 u hladu....

Kod nas 34 litre.Bukvalno nije bilo oblaka kišnog na radaru kad je počela da pada...gomila polomljenog granja u dvorištu, i da se bolje upamti ova kiša par hiljada struka polegnute paprike :)

Kod nas 34 litre.Bukvalno nije bilo oblaka kišnog na radaru kad je počela da pada...gomila polomljenog granja u dvorištu, i da se bolje upamti ova kiša par hiljada struka polegnute paprike :)
Evo malo o tvom selu :

nadamo se sutrasnjoj kisi jer posle ovo sad navodno kratkog zahladjenja opet ide pakao po najavi tako da koji sad nazalost ne pokisnu opet ce biti corak od kukuruza

Evo malo o tvom selu :
Za nas se čuje jedino kad je neko sr... u pitanju :D Šalim se,malo novinari pridodaju al sve u svemu nije tu baš toliko bilo štete koliko bo moglo po naslovu da se nasluti.Jedna bandera pala i par stabala oborenih i suma sumarum to je to.Puno više koristi nego štete uglavnom :)

Kod nas bez padavina juče i noćas, trenutno je prijatno napolju ali u kući je i dalje pakao. Trebaće par dana da se malo ohlade zidovi ali do tad će već doći novi toplotni talas. Postade mi leto najgore godišnje doba...

Nego, prođe i jun, pa da ostavim trag o padavinama:

Mart - 44

26-31.03. --- 44

April - 4

20.04. --- 4

Maj - 47,5

07.05. --- 1
09.05. --- 2
11.05. --- 1,5
12.05. --- 10
15.05. --- 5
17.05. --- 28