Darko Dren
Član
9 litara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislis kec na 10. Kec na 11 je tropa5 litara, prijatno zahladilo, ovo je kao kec na 11 za kukuruz.
U Boki je bilo zeznuto. Pocupana i polomljena stabla. Pale bandere. Nije bilo struje do kasno sinoc. Nama je sa kuce skinulo pedesetak crepova. Kol8ko je kise bilo, ne znam. Oduvala je kisomer.I ja sam skoro procitao pa reko da pitam da li znas . Sada cemo da proverimo ako se clan oglasi @zikabog
Visinski vetrovi su malo drugačiji od onih što duvaju ovde dole....Ako neko zna neka objasni: ako duva vetar sa zapada kao sada trenutno na koju foru onda se oblaci prebacuju sa istoka na zapad?
Vetar je na površini zemlje, oblaci su na visini, tamo su druga strujanja.Ako neko zna neka objasni: ako duva vetar sa zapada kao sada trenutno na koju foru onda se oblaci prebacuju sa istoka na zapad?
Ovde samo 4;5noćas škrtih 8 litara,valjda će bi još
Evo malo o tvom selu :Kod nas 34 litre.Bukvalno nije bilo oblaka kišnog na radaru kad je počela da pada...gomila polomljenog granja u dvorištu, i da se bolje upamti ova kiša par hiljada struka polegnute paprike![]()
Za nas se čuje jedino kad je neko sr... u pitanjuEvo malo o tvom selu :
![]()
Nevreme pravilo haos kod Sombora: Pripadnici DVD odmah izašli na teren, materijalna šteta je velika
Nevreme koje je juče zahvatilo delove Srbije, tutnjalo je i okolinom Sombora, a na mrežama su se pojavile i fotografije akcije koja je usledila neposredno kako.www.telegraf.rs