Vremenske prilike u 2026. godini

Ko se pokvari na njivi taj je najebo aj dok sve radi duvaju ventilatori klima al sarafati na suncu kljuca mozak
Juce mi vrsao psenicu rodjak, i spane mu zadnji tocak na claasu, na njivi. Auu, koja je ono patnja dok ponovo nismo osposobili kombajn, samo je sreca sto je bilo blizu kuce u placu. Mast iz glavcine sam dodirnuo prstom, pa ono je strasno, valjda je ugrijao lezaj dok se raspadao.

Rodji opizdi reduktor predni veliki kombajn sreca sa severne strane kao u ladovini e ljudi ko izmisli one aku odvijace u **greška bi ga poljubio, em vrucina em tezina dzaba i bager muke zive jos kad smo videli da je neko zapalio kanal i da goru zita mislim da smo brze zamenili nego oni u pit stopu formule jedan

Ka
Rodji opizdi reduktor predni veliki kombajn sreca sa severne strane kao u ladovini e ljudi ko izmisli one aku odvijace u **greška bi ga poljubio, em vrucina em tezina dzaba i bager muke zive jos kad smo videli da je neko zapalio kanal i da goru zita mislim da smo brze zamenili nego oni u pit stopu formule jedan
Kada rece udarni odvijac, juce sam stegao tocak, cini mi se da je gedora 27, njime. Morali smo na kraju da iskopamo rupu ispod tocka jer dizalica tone u zemlju, i dvojica su namijestala tocak, a ja sam ciljao srafove i na kraju ih stegao odvijacem i nista nisam popravljao rucno. Odvijac je neka velika makita.

Na AccuWeather postoje RealFeel i RealFeel Shade. Znači pored izmerene temerature prikazuju i subjektivni osećaj u hladu i na suncu. Tako da bi to trebalo valda da odgovoi na pitanje "koliko je na suncu"?

RealFeel® je patentirana metrika koju koristi meteorološki servis AccuWeather kako bi preciznije prikazao stvarni osećaj temperature na ljudskom telu, jer se subjektivni osećaj toplote ili hladnoće često razlikuje od one zvanične temperature koju meri termometar.
Dok standardni indeksi (poput Heat Index za vrućinu ili Wind Chill za hladnoću) uzimaju u obzir samo dva faktora, RealFeel® koristi složenu formulu koja kombinuje višestruke atmosferske uslove.

Ključni faktori koje RealFeel® uzima u obzir:​

• Vlažnost vazduha: Visoka vlažnost leti sprečava isparavanje znoja, zbog čega imamo utisak da je znatno toplije i "sparno".
  • Brzina vetra: Vetar zimi ubrzava hlađenje tela i odvođenje toplote sa kože, pa vazduh deluje mnogo hladnije.
  • Intenzitet i ugao sunčevog zračenja: Sunce direktno iznad glave u podne greje telo mnogo jače nego ranojutarnje sunce, čak i ako je temperatura u hladu ista.
  • Oblačnost: Oblaci blokiraju sunčeve zrake, što direktno utiče na to koliko nam je toplo dok boravimo napolju.

Obilaznicom od Zrenjaninskog puta do raskrsnice Ovča_Borča kukuruzi nagnuti po 75 stepeni ko tehničko pismo.

Poslednja izmena:
И овде је било веома јаких удара ветра. Облачно, али изгледа јалови облаци.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Znaci ne mogu da verujem trenutno sam u Nisu i ovo je vec ne znam koji put da se u grad bukvalno rasturi kisa koliko padne a vec na par kilometra od Nisa nista, kod mene u Aleksincu nista, brat trenutno vrše psenicu.

Ko se pokvari na njivi taj je najebo aj dok sve radi duvaju ventilatori klima al sarafati na suncu kljuca mozak
Juce prednja leva guma na Zmaja,tek proslo podne,sam je promenim drugim tockom(imam nekoliko prednjih tockova u rezervi) za 15-20 min.Udarni odvijac imam onaj parkside crni najveci,sekunda po srafu za odvijanje i stezanje.Ali sam opet lipsao za to vreme,treba se rvati sa tom velikom gumom na suncu,nije bilo hladovine.

Pada,hvala bogu,suncokreti poceli da podgorevaju,kukuruzi kaktusi ...Uspeo u zadnji momenat da pokrijem kombajn,sa hederom ne mogu u supu a pun bunker zita ...To kad nakisne samo rucno kipovanje kantama ide.

XD,jbg ta guma me juce bas iznervirala ...
Evo stala je maltene,ali grmi i dalje u daljini.Duvao je jak vetar,ne verujem da ima vise od 5-7 lit u kisomeru.Nismo mi te srece kao neki,malo malo pa 30-40l ,kod nas je to retka pojava nazalost.

Danas je bas od ranog jutra pretoplo...
Гадно пржи
831db05d0c00f6e1ab2b7299609736a2.jpg
"Zbogom kikindo, nab...." :osmeh: ...

Kod nas se prilicno oblaca, grmi i seva u daljini, za sada blag vetar, deluje kao da ce pasti nesto

Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh