Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tek sad videh ovoJuče ukupno 16l, 3 rano ujutro i 13 predveče, istočnije u Senti i Kanjiži je bilo i preko 30l
Kod vas kada resi da padne onda padne muski . Ako , jugu je trenutno kisa najpotrebnija .Ukupno za veceras 43l u selu, sad je brat doso iz Nisa kaze tamo jedva da je pokupila prasinu
A kod nas Snorki....kod mene 1 litra pa juce 7
al bilo je neki dan?A kod nas Snorki....
Eh da mi je dijaspore ne bi se bavio ovim poslom da zavisim od kise, sigurno!5 l nije moja igra. To je igra koju igra celo selo.
Mi nemamo USA dijasporu da nam pomaze.
Nama je susa susa, i nemamo slibodu sprdanja i omalozavanja.
U poredjenju sa prošle 3 godine, ova je još i dobra sa padavinama i temperaturama kakve su bile zadnje 3 bile. Da je idealno, nije, ali ne znam zašto govoriš da je "izuzetna suša" kad nije. Kukuruz je i u našem selu podbacio jer nije imao kiše u junu, soji tad očigledno nije trebalo toliko kiše, više joj treba u julu i avgustu jer tad formira maune i naliva ih, za sad se drži dobro, ima mauna i još uvek cveta, ovih 5 litara će je pogurati malo, ali treba padavina u narednih 15 dana da nalije to zrno, onda bi bilo solidnog prinosa soje. Malo je obeshrabrujuće to što je najava da nema kiše u našem kraju u skorije vreme po prognozi, ali to stanje se u jednom danu može promeniti, pa Bože moj, videćemo šta Bog da.Bas smo lose prosli u ovoj turi, zar ne Akii?
Slabasno. Skromnih 5 l i to iz dva cedjenja. Izuzetna susa se nastavlja.
Kako Akii stoji tvoja soja Dileta. Vidih hvale se da ima mauna
Izvinjavam se sto ubacujem soju u ovu temu, al Akii pise samo u ovoj.