Peet
Član
Ti nisi merodavan jer kod tebe uglavnom dollazi do padavina i kad pada ume da stvara neku litrazu!Danas 17L a tek drugi talas dolazi.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti nisi merodavan jer kod tebe uglavnom dollazi do padavina i kad pada ume da stvara neku litrazu!Danas 17L a tek drugi talas dolazi.
Слабоверни ја... Хвала Богу пада киша!Данас био до Дунава, изгледа да је рано јутрос био неки пљусак... Хвала Свети Илија...
Сад иду неки облаци али питање да ли ће да добаце до Смедерева.
Da bi dosla kod tebe moras da navijas da prvo pada kod mene jer tako idu oblaci . Sada je prosao fin pljusak pa ce uskoro i kod tebe . Ali se ne nadaj prevelikoj litrazi .Pala kur.... do sad ,sva oblacnost se raspada.Jeb... taj super kompijuter koji pravi modele,ni par sati unapred ne moze da iznese tacne podatke.
Pratio danas , oblaci postoje na radaru, postoje i u stvarnosti na nebu , ali su jako visoko i nista ne pada iz njih.2 litre bilo.trenutno grmi sa vetrom,i naravno oblaci po radaru se razilaze pred nama...po ko zna koji put.
Изгледа како се где облак отворио и из ког правца је дошао. Исто и у атару један део само покупило прашини, а други део заглавио ауто једва се вратио кући.Drale pa ja ne znam jesam li i ja iz istog Vrbasa kao i ti? 2 litre juče i to na nekoliko lokacija u gradu, zvao prijatelje. Prema Kucuri atar 2.5 litre. Užas