Vremenske prilike u 2025-oj godini

Danas 17L a tek drugi talas dolazi.
Ti nisi merodavan jer kod tebe uglavnom dollazi do padavina i kad pada ume da stvara neku litrazu! 😄Ali bar si iskren za razliku od lazovcine i najvece kukavice, doduse sad i ne sme lagati jer ga kolega mestanin u zadnje vreme drzi za vrat pa ne sme vise bas tako olako da laze!😄

Standard za ovu godinu, čudna putanja kao što su i davali modeli fine rezolucije 0mm takoe biti i noćas a sutra možda ugasi prašinu.

2 litre bilo.trenutno grmi sa vetrom,i naravno oblaci po radaru se razilaze pred nama...po ko zna koji put.

Pala kur.... do sad ,sva oblacnost se raspada.Jeb... taj super kompijuter koji pravi modele,ni par sati unapred ne moze da iznese tacne podatke.

Данас био до Дунава, изгледа да је рано јутрос био неки пљусак... Хвала Свети Илија...

Сад иду неки облаци али питање да ли ће да добаце до Смедерева.
Слабоверни ја... Хвала Богу пада киша!
Само нека пада.

Pala kur.... do sad ,sva oblacnost se raspada.Jeb... taj super kompijuter koji pravi modele,ni par sati unapred ne moze da iznese tacne podatke.
Da bi dosla kod tebe moras da navijas da prvo pada kod mene jer tako idu oblaci . Sada je prosao fin pljusak pa ce uskoro i kod tebe . Ali se ne nadaj prevelikoj litrazi .

Kod mene prvo kisa pljusak sa velikim kapima i onda grad velicine oraha. Tako je jako tuklo da sam msl da ce mi polupati prozore na stanu. Trajalo je sig 15-20min. Ovo jos nisam ni cuo ni video da grad pada kad padne mrak. Obicno bude u toku dana i kad su vrlo visoke temp ili je onako sparno. Sutra cu znati koja kolicina kise je bila i kolika su ostecenja. Msl da su kukuruz i suncokret bas nadrljali. A znacu i da li ima nekog ostecenja na kuci kod roditelja. Sreca pa mi je sve osigurano jako dobro.

Drale pa ja ne znam jesam li i ja iz istog Vrbasa kao i ti? 2 litre juče i to na nekoliko lokacija u gradu, zvao prijatelje. Prema Kucuri atar 2.5 litre. Užas
Изгледа како се где облак отворио и из ког правца је дошао. Исто и у атару један део само покупило прашини, а други део заглавио ауто једва се вратио кући.

Nazad
Vrh