Vremenske prilike u 2025-oj godini

Ja nemam nista protiv ako neko ne pogodi kakvo ce vreme biti ali ne razumem zasto izlecu sa nekim prognozama ako nisu sigurni sta ce biti. Pogotovo novinari. U zadnje dve tri godine ne znam da li sam negde procitao da ce biti kise nego svi najavljuju oluje i neki haos od vremena. Ili tropske talase. Sve ide iz krajnosti u krajnost i samo plase ljude

Sent from my iPhone using Tapatalk

Или вулкан, или нека велика електро магнетна олуја из које се не би опоравили дуги низ година. Последња забележена 1800 и неке године.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ja nemam nista protiv ako neko ne pogodi kakvo ce vreme biti ali ne razumem zasto izlecu sa nekim prognozama ako nisu sigurni sta ce biti. Pogotovo novinari. U zadnje dve tri godine ne znam da li sam negde procitao da ce biti kise nego svi najavljuju oluje i neki haos od vremena. Ili tropske talase. Sve ide iz krajnosti u krajnost i samo plase ljude

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zato sto se najbolje vlada uplasenim ljudima .

Ja u principu iz iskustva ne verujem nikakvim prognozama i mislim da samo Onaj odozgo zna šta će da bidne. E sad, u mom kraju je kiša donekle spasila šta se spasti može, ali je daleko od idealnog. Zato u se i u svoje kljuse. Poljoprivrednik uvek može samo da se nada boljem.

Proseravanje bolesno, vec mesecima sve isto tupi i tupi, za to se ide u školu alo! Čoveka koji je profesionalac podanistava ga. Pa ako moraju ukucani da te trpe takvog ne moramo mi ovde, jbt vise.

Vidis da moderatori dozvoljavaju da se na ovakav nacin ispoljava mrznja, netrpeljivost, nepostovanje...
Ne zelim da kvarim bilo koju temu, a po najmanje ovu nasu zajednicku mucku temu.
Sve hrabre srbende krijuci se iza tastature ;)

Pratmo radare, to nam jedino ostaje. Danas je ipak GFS imao pravo, blizu smo 35C. Verovatno taj prognosticki model moze dobro da namirise vrucinu i stabilno vreme.

Nazad
Vrh