Vremenske prilike u 2025-oj godini

Pakao

bd3854733fe334d05ec0ec81f1f114b5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mnogi nismo nikad doživili takve temp. Opišite kakva je razlika od 38 npr .
42 je ko kad si u rerni i neko te kutljacom poliva toplom vodom non stop!😄
A inace na svojoj kozi 2007 sam osetio 50 c u Las Vegasu ali samo sa 2% vlage i taj osecaj je slican kao i ovaj sa rernom s tim da taj koji poliva je odsutan jer se gembla u kasinu😄

Pakao

bd3854733fe334d05ec0ec81f1f114b5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
U Banatskom karlovcu u mernoj stanici je max. temp bila 41. Za Lokve, Jermenovce itd gde nema mernih stanica to su nagadjanja.

Ali nebitno taj 1 stepen ne znaci nista. Kao sto si napisao PAKAO je i sa 41 i 42
15 min. sam bio napolju pakovao traktore pod supu.............ma umro sam

Naoblaci se , grmi , počeše i kapi da provejavaju , i po već utvrđenom dogovoru otvorih flašu ledenog vina a komšija sa sopskom salatom i parizerom ( jbga to se zateklo ) kod mene na terasu .
Dok smo smlatili vino i salatu već se razvedri a od kiše tek onih 20-ak kapi s početka ?!?
Sad vedro ko oko i duva neki Fen .
Vtf , za pravu kisu možda i pile ispečemo ?
a72b06ca791765392d2b079dcdd8fda3.jpg

Sent from my RMX2155 using Tapatalk

И ове године нас Свети Гаврило опомиње да сетимо шта је кум куму урадио.
Аранђеловац би то много биље требало да зна.

У Смедереву и грмљавина и ветар и пљусак.

Гори на два места према бајши, оба пожара кренула од главног пута и ветрић носио преко атара. Један воћњак гори, стрњика и две њиве сунцокрета, не знам колико су захваћене.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ipak nismo oborili rekord. Mislim da po zvanicnim merenjima nismo presli 44. Dosao neki oblak sa zapada, malo pokupila kisa prasinu, oborila temp nekoliko stepeni i napravila sparinu
Nadam se da smo zavrsili za ovu godinu sa ovim temperaturama preko 40

Nazad
Vrh