Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Toplije je bilo oko 1maja tamo nego sada, ja kad sam bio tamo za 1maj bilo skoro 30 stepeni kazu tamo odavno nisu imali tako lepe za 1 maj i to lepih 6-7dana samo sunce milinaJa prekjuče došao iz Salzburga tamo milina 22 c max dnevna . Kiša skoro dva puta dnevno. Kukuruz tri metra visok.
Ja sam bio prosle godine za 1 maj Halstat i St gilgen. Stvarno je mesto ko na reklami. Prelepo.isto smo potrefili lepo vreme.Toplije je bilo oko 1maja tamo nego sada, ja kad sam bio tamo za 1maj bilo skoro 30 stepeni kazu tamo odavno nisu imali tako lepe za 1 maj i to lepih 6-7dana samo sunce milina
Skini da se ne pre'ladišBaliramo slamu, sunca nena, oblačno je, malo ima i vetrića, al meni su i gaće mokre...
Da, i ja bio St.Gilgne prelepooo, nije na slici koliko je uzivo prekrasnoo basJa sam bio prosle godine za 1 maj Halstat i St gilgen. Stvarno je mesto ko na reklami. Prelepo.isto smo potrefili lepo vreme.