Somborac 36
Član
Iz dva naleta strašna puni 6 l
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po 5l oba dana, bolje išta nego ništa...Iako je bilo najavljeno još padavina za utorak i četvrtak, ipak izgleda ništa bar za moj kraj...
Pročitao sam u nekoj grupi da je Novom Žedniku palo 45l danas da li je moguće?20l sredinom jula nikada nemoze biti kasno
kamo srece da je ovde palo toliko
Ne razumem zasto doneti takav zakljucak?20l sredinom jula nikada nemoze biti kasno
kamo srece da je ovde palo toliko
Kod nas je gora situacija nego kod vas sigurno tako da neznam sta si ti sad nasao opet da se javljasNe razumem zasto doneti takav zakljucak?
Kako ne moze da ti bude jasno da za vecinu kukuruza, bar kod nas, kad je vec izgoreo i nema klipa ne da je kasno za nekih 20 lit nego ni 100 ga nece spasiti!
Ako saznam javimPročitao sam u nekoj grupi da je Novom Žedniku palo 45l danas da li je moguće?
Pročitao sam u nekoj grupi da je Novom Žedniku palo 45l danas da li je moguće?
evo zvao novi zednikAko saznam javim
Ovde sad naisla neka 2 talasa kod mene mozda je stigla do 6l nekako,nisam jos isao da vidim
Navodno tavankut je dobio dosta dobrog leda od onog talasa u 16h
Ni 4 litre, šta smo mi Bogu zgrešili...evo zvao novi zednik
kaze mi covek 39 litara kod njega danas
kod mene 7litara
bruka
sta kaze kod vas litraza?