Vremenske prilike u 2025-oj godini

Kod nas je gora situacija nego kod vas sigurno tako da neznam sta si ti sad nasao opet da se javljas

Neki siliraju kukuruz vec 2 nedelje i daje se stoci(ko ima) posto ni lucerke nema
Citas li ti sta si napisao i sta si kao odgovor dobio na to?! Dajes neko tvoje misljenje koje veze sa vezom nema pa se posle bunis i jos tvrdis da znas gde je gora situacija. Smesan si!

Ne razumem zasto doneti takav zakljucak?
Kako ne moze da ti bude jasno da za vecinu kukuruza, bar kod nas, kad je vec izgoreo i nema klipa ne da je kasno za nekih 20 lit nego ni 100 ga nece spasiti!
Ima ona izreka sit gladnom ne vjeruje. Tako meni 1 poljoprivrednika iz zapadne Rh nije vjerovao da smo mi 2012. Imali 800 kg kukuruza po ha jer u 89 dana nije palo 5 lit kise. Kaze on to ne moze biti, to je nemoguće....entako valjda i ovaj, kolega razmišlja sto je rekao da ne moze biti kasno ....

Ni 4 litre, šta smo mi Bogu zgrešili...
Nedavno sam čuo da neki veliki gazda ne uzima zemlju na Bikovu jer nas kiša uvek obilazi i ima nešto u tome :ROFLMAO:
kod vas ko zaista imao kukuruze sledece godine taj je mnoooogo lud

ne uzimam u obzir stocare tu,mada cujem i i oni ce smanjiti samo za silazu i nesto pride da ima

Citas li ti sta si napisao i sta si kao odgovor dobio na to?! Dajes neko tvoje misljenje koje veze sa vezom nema pa se posle bunis i jos tvrdis da znas gde je gora situacija. Smesan si!
covece tako si prosle pisao o soji non stop samo da ne pada da ti ovrses sad ti opet ne valja jer je zakasnila

kako kisa moze zakasniti o cemu pricas covece
ova i prosla godina se ne moze porediti pa sad svi trcali do 10 aprila da se poseje i sto raniji fao pa svi najebali sa kukuruzom

ko nije imace kukuruza opet ponavljam i pisem ako oplodnja nije bila u onoj prvoj nedelji jula

ne pricam o nekom prinosu ali 3-4 tone po jutru ce imati

na cenu od 30 din opet ce dobro proci

Nazad
Vrh