Koliko je ukupno palo u ovih par dana.Ja sam se pogubio.nisam praznio,pa ne znam koliko je kad palo.Nije. Palo je u cugu 8l i posle dodala jos 2l. Sad krenula polako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko je ukupno palo u ovih par dana.Ja sam se pogubio.nisam praznio,pa ne znam koliko je kad palo.Nije. Palo je u cugu 8l i posle dodala jos 2l. Sad krenula polako.
Naravno da ce pomoci usevima, ovo ih vraca iz mrtvih, u julu jos jedna ovakva kisa i u avgustu kad naliva zrno, i dobri smo.Da li ce i koliko pomoci usevima ostaje da cekamo, ali definitivno treba jos barem ovoliko da bi preziveli do avgusta, a u avgustu je sve moguce.
22L, bilo je jakog vetra kukuruzi su polomljeni a plastenici mi svi čitavi ostali.Хвала Богу пада... само нека пада...
Где је колега из сарораца да нам јави количину? Јуче је у Лозовику лепо пала а у Осипаоници је олуја подигла много пластеника.
03-05h = 20lMaši južnu polovinu Srbije danas, al ujutru ne bi smelo da izostane... 30l prognozirano kod mene
Nazalost-jeste.sama granica sa bracom Rumunima.Borovi ,brdo,... Jel to Vojvodina?![]()
Što na žalost? Ti se preseli ako ti baš toliko teško u vojvodini.Nazalost-jeste.sama granica sa bracom Rumunima.
Jok bre . Izraelci jer cim je gospodja otisla u Izrael krenula kisaRusi i Ameri nam pustili kišu![]()
Isto kod nas 14 l iz 3 puta nismo blizu al istoKod nas od juče do danas 14 l. iz 4 puta.
Bez nevremena i štete od oluje.
Ne pada već 2 sata,ali vetar pojačava.
Imas ti neki problem?uopste sa tobom nisam komunicirao,tako da otkaci se.Što na žalost? Ti se preseli ako ti baš toliko teško u vojvodini.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока