Vremenske prilike u 2025-oj godini

Dobro je smirilo se. Gadija od vetra i prasine al sreca nema stete na objektima duvalo je ko sumanuto

Jbt po radaru sve sami crveni odrazi preko nas a kise nista maltene,poprskala prasinu opet ....Nadam se da ovaj vetar nije sjeb.... suncokrete po ataru...

Ветар крвнички дува, киша отишла ка Бечеју тамо се чују и против градне ракете. Дукеј има ли кише код вас, делује ми да се на старом Сегединцу отворио облак за цео Србобран.
2,5 l kod mene u dvorištu. Čuo sam da je na segedincu bilo 7l. Pratio sam radar i najjači odraz je bio sa vrbaške strane autoputa, i glavni oblak je tek severnije prešao u naš atar i otišao ka severoistoku. Dakle od kiše mrka kapa, al' mi je zato vetar izlomio nekoliko velikih grana orasa, razbucao u param parčad dvorišni šator (nadstrešnicu - kao na manifestacijama što se postavljaju), izvrnuo većinu saksija...

Bili u crvenom po radaru,a nista sem jakog vetra ne bi.
Vise srece sledeci put...ili uskoro nam ni sreca nece nista znaciti.

A danas ovako izgorelo je stotinak hektara, doslo je do sela zahvatilo je jednu vikendicu gde je covek cuvao svinje. Malo je falilo da zahvati par kuca koje su bile u blizini. Sreca da smo jos uvek slozni i uspeli da ugasimo pozar
IMG-2970.jpg
IMG-2971.jpg

Nazad
Vrh