Vremenske prilike u 2025-oj godini

Zbog opsteg ludila koje tamo vlada. Zelenih, gej lobija, sira i vojne muzike... Verovatno ne znaju ni oni sami zasto. Zabranili su i ruski gas da bi im Ameri isti taj uvalili 3x skuplje.

Pa da, glupi Evropljani nisu dosli u Tovarisevo da se informisu ☺️
@Kimi je svojevremeno lepo objasnio koje su ne mogusnosti tog sistema, ali nivo ulicnog znanja je kod nas vaznije nego struka.
Jos se poziva na sarkazam, a postovi koji su bili upereni protiv jedinog strucnog clana u ovoj oblasti, bili prepuni sarkazma.

Steta sto se Kimi cesce ne oglasava, a vidim da prati forum.
Pa kad ga skroz zadavio sa nebulozama!
Kod njega sve nesto ekstremno i kao nigde u svetu!
Jednostavno i Kimi je prestao da se lomi sa njim objasnjavajuci mu da je oduvek bilo svega i svacega sa vremenom i da nije fenomen samo Tovarisevo na karti sveta!

Ceo atar je dobio led, negde vise negde menje. Stete su od zanemarljivih do 50 %
Zlobnici mogu da se nasladjuju 😎
Nikad u blizoj istoriji sela nije bilo ovako veliko podrucje zahvaceno ozbiljnim ledom. Da li je ovako nesto bilo pre 100 godina nisam bas siguran.
Definitivna promena klime, ali na losije, gore.
eh a ja kad sam pisao bolje i suša da ostane nego da naiđe tako neka oluja i led ljudi mi se cudili, jel sam normalan?!?!
kod nas od 2014 5ti i 6ti mjesec nisu prošli bez leda...prošle godine je bio najjači ikad u 6mj...

Pratim jednog lika na Twitteru koji govori da će ovo leto po temperaturama biti u najmanju ruku isto kao i prošlo, po njemu čak i gore. Zove se Vladimir Nikolić, ko ima vremena neka pogleda. Ima i Facebook profil pa ko hoće neka pogleda.

Nazad
Vrh