Vremenske prilike u 2025-oj godini

E, i zemlja je ravna ploca a HAARP sistem gadja samo tvoj atar !
Sta bre lupetas,od mnogih bolesti nema leka jer da ga ima nebi najbogatiji crkavali od raka isto kao i mi obicni bednici!
pa da svi bogati da zive a siromasni da crknu i gde je tu interes farmaceuta?

pardon ne samo njih nego to povlaci sve ostalo,lanac hrane,robe,tehnologije itd itd

Има о његовом животу и могу слободно написати цицијању. Аутомобиле мењао на 6 месеци да не би морао да их региструје, један начин одевања. Штедео на себи, покушавао да имитира теслу са 4 сата спавања дневно и још х ствари што сам заборавио, давно сам гледао.
И бил гејтс има специфичан начин живота, ако се пореди са осталима.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Nije u pitanju način života nego glava. Ako mu je bilo žao para i umesto leka izabrao bolnu smrt treba mu odati priznanje na doslednosti.

Има о његовом животу и могу слободно написати цицијању. Аутомобиле мењао на 6 месеци да не би морао да их региструје, један начин одевања. Штедео на себи, покушавао да имитира теслу са 4 сата спавања дневно и још х ствари што сам заборавио, давно сам гледао.
И бил гејтс има специфичан начин живота, ако се пореди са осталима.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Daj mi taj Teslin recept pa da i ja riknem u najskupljem hotelu na svetu ! :cao:

Ovde u manastir Tumane stalno puno kao oko,ubedili narod da leci sve moguce i nemoguce bolesti a njihovi se lece na VMA
To je samo dokaz da je narod izgubio veru u nas zdravstveno sistem pa ajde da mi Bog pomogne . Ali je to zahvalno jer mnogi pronadju mir pa mirno odu pod zemlju misleci da ce otici u raj . Pa u taj raj prvi ne veruju mnoge glavesine crkava jer da veruju ne bi radili sta rade . Zamlacivanje naroda oko toga da budu spokojni i mirni dok se drugi izivljavaju i da sebi pricaju oni ce u pakao 🤣 . Dovoljno je samo narodu usaditi u mali mozak da ne rade one stvari koje ne bi voleli ni oni da dozive i svet bi bio mnogo lepo mesto za zivot .
A sto se ljudi u crnom tice za koronu su skinuli maske i pokazali koliko veruju u veru stavljajuci maske , primajuci vakcine i odlazak u bolnice na lecenje . A vazno da posudice gde se novac ostavlja u Crkvi stoje na svakih pola metra i bukvalno prose za novac . I sve to narod prihvata zdravo za gotovo i zasto bi Crkva bilo sta drugo bolje radila ?
I tako , ko se ljuti neka se ljuti .
@slobapatrola - sta bre danas gori ? Danas 32 s a od sutra 36+ do ko zna kada . Naebacemo od pozara .

Koliko sam video, odbio je operaciju dok je mogla da pomogne, lečio se metodom Tumane,ipak se operisao ali je bilo kasno.
da druze
posle otkrica raka pankreasa kada je on bio sad da lupam tackica na pakreasu i 2 reza ga odstanjuju on odluci posle 9 meseci kad se rak prosirio da se operisem naravno pisi propalo

u medjuvremenu karikiram pio zaleni zaj i tako to

To je samo dokaz da je narod izgubio veru u nas zdravstveno sistem pa ajde da mi Bog pomogne . Ali je to zahvalno jer mnogi pronadju mir pa mirno odu pod zemlju misleci da ce otici u raj . Pa u taj raj prvi ne veruju mnoge glavesine crkava jer da veruju ne bi radili sta rade . Zamlacivanje naroda oko toga da budu spokojni i mirni dok se drugi izivljavaju i da sebi pricaju oni ce u pakao 🤣 . Dovoljno je samo narodu usaditi u mali mozak da ne rade one stvari koje ne bi voleli ni oni da dozive i svet bi bio mnogo lepo mesto za zivot .
A sto se ljudi u crnom tice za koronu su skinuli maske i pokazali koliko veruju u veru stavljajuci maske , primajuci vakcine i odlazak u bolnice na lecenje . A vazno da posudice gde se novac ostavlja u Crkvi stoje na svakih pola metra i bukvalno prose za novac . I sve to narod prihvata zdravo za gotovo i zasto bi Crkva bilo sta drugo bolje radila ?
I tako , ko se ljuti neka se ljuti .
@slobapatrola - sta bre danas gori ? Danas 32 s a od sutra 36+ do ko zna kada . Naebacemo od pozara .
Ne ide se u popove da se spase,nego da se napase.

Pa eto živeo u teoriji o farmakomafiji i njenim pomagačima iz lekarske mafije pa nije imao poverenja u zdravstveni sistem.
odstrnjivanje tumora-raka hirurski i hemoterapija 2 pojma

u prvom slucaju su ljudi tj lekari hirurzi u drugom slucaju farmakomafija
Sve sami off topic ovde ..idite u temu chat.
a sta tu sad ima da se prica o vemesnkim prilikama

kukuruz gotov,suncokret se vrse,ovi sto cekaju soju da im nalije 8mauna pa da imaju roda kad krene da pada tamo pol. septembra ce biti kao i prosela gde sad bas da pada kad treba da skinemo soju itd itd

po svim modelima zahladjenja nema do 21og a oko 18tog gde uhvati neki prolazak sa par litara

odstrnjivanje tumora-raka hirurski i hemoterapija 2 pojma

u prvom slucaju su ljudi tj lekari hirurzi u drugom slucaju farmakomafija

a sta tu sad ima da se prica o vemesnkim prilikama

kukuruz gotov,suncokret se vrse,ovi sto cekaju soju da im nalije 8mauna pa da imaju roda kad krene da pada tamo pol. septembra ce biti kao i prosela gde sad bas da pada kad treba da skinemo soju itd itd

po svim modelima zahladjenja nema do 21og a oko 18tog gde uhvati neki prolazak sa par litara
Hirurgija,hemo i zračenje obično idu u paketu.
Ja nisam ništa imao od terapija i to zahvaljući našem Kikinđaninu.Inače prepisuju ostale terapije," za svaki slučaj ".

Nazad
Vrh