Vremenske prilike u 2025-oj godini

4.5 litre nocas palo… jako slabo ali daj sta das.. sad bas gledao od pocetka god palo 269 lit

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kod mene ništa, katastrofa, imao sam neke parcele gde ima živih useva ali izostalo je padavina i tu im je kraj. Kakvi k. Modeli, RHMZ i ostala sanja, juče su davali u većini zemlje 15mm a lokalno 30mm,na osnovu čega? Oblaci imaju čudnu putanju, kada pogode levač, uspinju se severno ili silaze južno na Juhor i nema teorije da padne kiša. I ova kiša za4 avgust ima tendenciju smanjivanja i ukidanja.

Slažem se sa tobom 1000% i ne vidim razlog za kukanjem i negodovanje na modele, meteorologe, HARP jer ako treba kiša da padne pašće i preko HARP-a. Opet svako ima pravo na svoje mišljenje. I ono modeli davali? Nedaj model kišu, čovek nacrta ono što vidi uz pomoć tehnike.

palo ravno 5l

jun bilans---1l (ako je pala i ta jedna al tako smo upisali :) )

jul bilans---33l (posto nema najave za danas i sutra to ce bit to verovatno)

Slažem se sa tobom 1000% i ne vidim razlog za kukanjem i negodovanje na modele, meteorologe, HARP jer ako treba kiša da padne pašće i preko HARP-a. Opet svako ima pravo na svoje mišljenje. I ono modeli davali? Nedaj model kišu, čovek nacrta ono što vidi uz pomoć tehnike.
Prognoza je bas ubola tacno,kod mene palo i previse

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh