Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da si bio do proleca taman bi se i kisomer mozda napunioNedelju dana sam bio u inostranstvu i danas sam se vratio i našao u kišomeru 7 litara. Na moje pitanje kad je to palo, komšija mi kaže: - svaki dan po malo.
kod nas u 12mj nije dosad još nijedan dan padala kiša al meteo postaja u dvorištu mi zasad mjeri 11.7l kiše u ovom mjesecu...svaki dan ujutro od rose itd se doda 0.3-0.8 l/m2Nedelju dana sam bio u inostranstvu i danas sam se vratio i našao u kišomeru 7 litara. Na moje pitanje kad je to palo, komšija mi kaže: - svaki dan po malo.
kod mene 1.2 L bila u podne tj za period 00:00 - 12:00, isto je preko noci bila jaka magla i jutros nesto maloDanas sam se uverio da si u pravu. Noćas i jutros je bila magla i posle pogledam kišomer u kojem se našla skoro 1 litra.
Pa tebi onda neće trebati kiša u julu i avgustu.Kod mene pada jos od juce posle podne i ne staje