DraleTD
Član
12л није лоше још ако је у целом атару биће одлично.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako za repicu nije kasno?Kad za 20dana mozemo da je kosimo sigurnoUkupni bilans 25lit. Nažalost kasno za ječam i pšenicu, za repicu valjda nije, a za kukuruz je legla ko budali šamar. Al daleko je septembar-oktobar.....
kod mene 6.Ukupni bilans 25lit. Nažalost kasno za ječam i pšenicu, za repicu valjda nije, a za kukuruz je legla ko budali šamar. Al daleko je septembar-oktobar.....
Odakle su Zmaj od Nocaja i Zeka i njegovi golaci?Ne javlja se moj komša iz Ravnja da kaže koliko je tamo palo. Po tome se onda i ja ravnam, ipak su Zmaj i Zeka bili pravi drugari i hajduci.
Kod nas ima repica kojima možda nije kasno ali ima i kojima jeste. Zato sam i napisao: za repicu valjda nije.Kako za repicu nije kasno?Kad za 20dana mozemo da je kosimo sigurno
Hebeš ga, kada je bila potrebnija, vi ste onda dobijali 10-20lit a mi ćorak. Ako sam dobro ispratio. Ako grešim-izvinjavam se.kod mene 6.
Ovo jeste tako bilo, i ja sam u toj rupi bez kapi kise ( idvor).https://postimg.cc/RNcWVSFc je ena rupa
Kod mene je od juce palo 1-2 litre . Vidim da je Farkazdin zabelezio 1 litru .Ovo jeste tako bilo, i ja sam u toj rupi bez kapi kise ( idvor).