Kod mene 7 litara@zektor sta kaze kišomer?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene 7 litara@zektor sta kaze kišomer?
ImaIma li jos ko da nije ni kap dobio?
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Kad ce ta poslednja nada?Sad da vidis kad nas promasi i ovo sa Rumunske strane
Nisi sam.Ima li jos ko da nije ni kap dobio?
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
A jel tebe svrbi u guzu da prekomentarises moj post?Je l' te neko bije po leđima da pratiš taj zanat?
Prosli su ti oblaci iznad nas, ispraznio sam kisomer u nadi da ce ga napunitu dobro kad ono mrka kapa ni par kapi nije palo iz tih oblaka sto ih sada pokazuje radar da su prosli iznad nasSad da vidis kad nas promasi i ovo sa Rumunske strane
A je l' tebe svrbi u guzu da pratiš prognozu kad u nju ne veruješ? I nisi mi odgovorio, da li te neko primorava da pratiš prognozu kad se posle toga osećaš loše?A jel tebe svrbi u guzu da prekomentarises moj post?
Tebi izgleda da je drago kad ti nesto obecavaju a potom te lazu da ti se gace tresu!
Od juce uvece do danas 5l, mozda se negde lokalno izrucilo vise, ali to je u kisomeru izmereno@Lord Ogy pa zar juče niste tamo dobili dobru kišu? Elemir čini mi se, ili sam nešto permutovao?
Ne treba meni nikakav odgovor od tebe i nisam ga ni ocekivao. Dakle zaobilazi kao sto ti tvrdis da me niko ne primorava pratiti vremenske prognoze tako i ti moje postove,A je l' tebe svrbi u guzu da pratiš prognozu kad u nju ne veruješ? I nisi mi odgovorio, da li te neko primorava da pratiš prognozu kad se posle toga osećaš loše?
Al' da ja tebi ipak odgovorim na tvoje pitanje:
Ne, nego mi je muka od tvojih postova da kad god kod tebe ne padne kiša počneš da vređaš, ismevaš i omalovažavaš meteorologe, kao da ti oni puštaju ili ne puštaju kišu. Čoveče, nisi malouman, shvataš da je to PROGNOZA, znači biće od možda do verovatno. Nije tvrdnja pa da znači biće sigurno, a nije ni obećanje! A vezivati svoje želje i očekivanja sa prognozom, pa se potom osetiti slaganim i izneverenim je maloumno!