mirmag
Član
Jedno veliko ništa....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nestvarno da je tolika razlika naspram nas23l ukupno
ja sam znao imati takva odstupanja u dvoristu...npr ova na krovu kuce meteo pokazivala 31L a u dvoristu ta mala plasticna casica (kisomjer) 17L...iako u krugu 10m nema nikakvog zida....ti mali kišomjeri su dosta neprecizni, često pokazuju manje nego sto je stvarno palo, pogotovo kad puse vjetarKod mene 20 l.
Na kraju sela gde je meteorološka stanica 36 l.
Imam 2 kišomera,jedan sa logoom Bayera,drugi kupljen u woby hausu.ja sam znao imati takva odstupanja u dvoristu...npr ova na krovu kuce meteo pokazivala 31L a u dvoristu ta mala plasticna casica (kisomjer) 17L...iako u krugu 10m nema nikakvog zida....ti mali kišomjeri su dosta neprecizni, često pokazuju manje nego sto je stvarno palo, pogotovo kad puse vjetar
Sigurno je.Javio mi Zlatko koji radi u meteorološkoj stanici.Ljusa sad prodjoh pored Avinskog i vidim u njivi lezi voda i vidim da kazes 36 tako da je palo sigurno.
jesi li prelivao iz jednog u drugi?Imam 2 kišomera,jedan sa logoom Bayera,drugi kupljen u woby hausu.
Stoje na istoj visini i razlika bude uvek više za litru u korist bayerovog.
samo 2.5 litrenestvarno da je tolika razlika naspram nas
nisam gledao ali ne verujem da je palo vise od 5-6 litara